Οτι πει ο γιατρός > Έρευνα: Ευεργετικό για τις γυναίκες το στοματικό σεξ

Αποτέλεσμα εικόνας για cute celebrity girls



Πνευματική υγεία, ευτυχία και συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους εξασφαλίζει, σύμφωνα με έρευνα του Κρατικού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, το στοματικό σεξ.


Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνάς του σχετικά με την επίδραση του στοματικού έρωτα στην ψυχολογική υγεία των γυναικών. Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 293 γυναικών, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τη σεξουαλική τους ζωή και την πνευματική τους υγεία και ευτυχία.

Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στοματικό σεξ με τους ερωτικούς συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αντρικό σπέρμα περιέχει χημικές ουσίες, οι οποίες βελτιώνουν την ψυχική διάθεση και βοηθούν τις γυναίκες να κοιμούνται καλύτερα και να αναπτύσσουν συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.


Επίσης, η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε στοματικό σεξ με τους συντρόφους τους παρουσίαζαν συμπτώματα όμοια με εκείνα της κατάθλιψης, αλλά και με εκείνα που έχουν οι γυναίκες που απέχουν εντελώς από τη σεξουαλική επαφή.

Τι περιέχει το αντρικό σπέρμα

1) κορτιζόλη, η οποία είναι η ουσία που αυξάνει τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας

2) οιστρόνη και οξυτοκίνη, τις ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση

3) θυροτροπίνη, η ορμόνη που βοηθάει να καταπολεμάει ο οργανισμός την κατάθλιψη

4) μελατονίνη, η οποία είναι η ουσία που βοηθάει να έχουμε ύπνο καλύτερης ποιότητας

Σχόλια