Αφρικανός μετανάστης πνίγεται στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας > Διερχόμενοι με βάρκες παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν. Βίντεο...

Σοκαριστικό βίντεο: Αφρικανός μετανάστης πνίγεται στο Μεγάλο Κανάλι της ΒενετίαςΤουλάχιστον τρία σωσίβια έριξαν κάποιοι στο νερό κοντά στον άτυχο άνδρα, τον 22χρονο Πάτεχ Σαμπάλι, από τη Γκάμπια, αλλά εκείνος φαίνεται να μην προσπαθεί ή να μην μπορεί να τα φθάσει,

Ιταλοί δικαστές ξεκίνησαν επίσημη έρευνα μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κυκλοφορεί ευρέως στο Διαδίκτυο, στο οποίο καταγράφεται ο θάνατος από πνιγμό ενός άνδρα αφρικανικής καταγωγής στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας.

Την ίδια ώρα, διερχόμενοι σε βάρκες που πλέουν σε κοντινή απόσταση παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν, όπως μετέδωσαν σήμερα ιταλικά ΜΜΕ.

Έπειτα από αρκετή ώρα αδράνειας, κάποιοι ρίχνουν στο νερό τρία σωσίβια κοντά στον άτυχο άνδρα, τον 22χρονο Πάτεχ Σαμπάλι, από την Γκάμπια, αλλά εκείνος φαίνεται να μην προσπαθεί να τα φθάσει, εγείροντας υποψίες ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Κανείς ωστόσο δεν έπεσε στο νερό για να τον βοηθήσει.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν διάφοροι ενημερωτικοί ιστότοποι διακρίνονται κάποιοι περαστικοί να φωνάζουν στον άνδρα που χάνεται στα νερά. «Είναι ηλίθιος. Θέλει να πεθάνει» λέει κάποιος.

Ο Σαμπάλι είχε άδεια παραμονής στην Ιταλία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.Σχόλια