Από πουθενά δεν ενημερώνεται, γιαυτό σπάνε πλάκα μαζί του στην Ευρώπη > Χρυσόγονος ξεμπροστιάζει Τσίπρα: Ενημερώνεται από Καρανίκα και Νοτοπούλου

Αποτέλεσμα εικόνας για καρανικας
Πυρά" κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, με το Μαξίμου να απαντά λέγοντας ότι "ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των σταθμών".

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο ευρωβουλευτής τόνισε:  "Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει".

"Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου" δήλωσε δε, σκωπτικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για νοτοπουλουΕρωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε "αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε".

Ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε ως κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως "επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μελή της ευρωζώνης".

Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας, συνέχισε, πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές... "Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους" είπε.


"Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα",  προειδοποίησε.

Ο Κώστας Χρυσόγονος τέλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κάποια βήματα για την καταστολή του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος αλλά είναι ανεπαρκή.

Σχόλια