Καταγγελία Ζωής Κωνσταντοπούλου > Αυτοί εξαγόρασαν τους συνεργάτες μου

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωή κωνσταντοπούλου

Καταγγελίες για συγκεκριμένα πρόσωπα που όπως υποστηρίζει εξαγόρασαν συνεργάτες της έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εμφανίστηκε στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Διαμαντή Καραναστάση, που έφυγε από το κόμμα υποστηρίζοντας πως επικρατεί «εργασιακός μεσαίωνας».

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωή κωνσταντοπούλουΗ κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε προσωπικά στον εκδότη του περιοδικού Unfollow δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, της ΛΑΕ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για «τρία πρόσωπα δήθεν υπεράνω υποψίας, δήθεν επαναστάτες, δήθεν αριστερούς» τα οποία στη συνέχεια κατονόμασε και κατηγόρησε για εξαγορά τριών, όπως υποστήριξε συνεργατών της.

«Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ξέρω, πως είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες, δεν θα επιτρέψω αυτό ξανά να συμβεί» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια κατήγγειλε και μια προσπάθεια «εξαγοράς», τέταρτου συνεργάτη της: «Η Δέσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου. Πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Θα πάω μέχρι τέλους, θα καθαρίσει το τοπίο», πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.Η απάντηση της Δέσποινας Κουτσούμπα

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δέσποινας Κουτσούμπα που έγραψε στο Facebook: «Παλιά λέγανε ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύτιμος. Φαίνεται ότι έχει φτηνύνει πολύ πια. Η «απόπειρα εξαγορας» για την οποία μιλάει αυτή τη στιγμή η Ζ. Κωνσταντοπουλου στον ΣΚΆΙ, για να ξέρετε. Τα πολιτικα αργοτερα».Τι είπε για Τσίπρα, Σώρρα και Ραχήλ Μακρή

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών της Πλεύσης με άλλες δυνάμεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι: «Οποιαδήποτε συμμαχία προϋποθέτει καθαρές δυνάμεις και καθαρά πρόσωπα».

Διευκρίνισε ότι διατηρεί άριστη σχέση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τον οποίο τρέφει προσωπική εκτίμηση ενώ ζήτησε να αξιοποιήσουν την καταγγελία στη ΛΑΕ, ζητώντας ουσιαστικά να απομακρυνθεί ο Παναγιώτης Σωτήρης.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας για ακόμη μία φορά πως δεν έχουν καμία επαφή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωή κωνσταντοπούλουΌσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Αρτέμη Σώρρα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι «νομιμοποιούμε σοβαροποιώντας πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Υποβιβάζουμε το επίπεδο της συζήτησης».


Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ή αν είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε μάλλον διφορούμενα: «Δεν είμαι με κανένα νόμισμα, τα νομίσματα είναι μόνο μέσα».

Ωστόσο στη συνέχεια κατήγγειλε ξανά την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είμαι αντιευρωπαϊστρια από εμμονή, η ευρωπαϊκή ένωση αυτή τη στιγμή είναι δεσποτεία. Η χώρα τελεί υπό πολιτική και οικονομική κατοχή, σκοπός μας η αποκατάσταση της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στη Ραχήλ Μακρή, αφήνοντας υπονοούμενα ότι προσέγγισε την Πλεύση προκειμένου να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες: «Η Ραχήλ Μακρή με την κατάθεση της διακήρυξης διαχώρισε την πορεία της, εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τι προσδοκά ο καθένας από αυτή την προσπάθεια, και τι προσδοκά για τον εαυτό του. Στην Πλεύση δεν υπάρχουν χορηγοί και νταβατζήδες, δεν μοιάζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα».
πηγή

Σχόλια