Θα προσπαθήσει να μαζέψει δυσαρεστημένους ΣΥΡΙΖΑ > Ραγκούσης: Φτιάχνει κόμμα


Αποτέλεσμα εικόνας για ραγκουσης

Οταν λέμε «ώρα αποφάσεων για το νέο, μεγάλο, ενωμένο προοδευτικό κίνημα, εννοούμε κάθε λέξη» λέει στα Νέα του Σαββατοκύριακου (εκτάκτως την Παρασκευή) ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στο κόμμα που ετοιμάζει με στελέχη από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Σε αυτή την προσπάθεια, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, χωράνε όλοι. Επισημαίνει όμως πως «όποιος σήμερα δεν υπερβεί τις αντιθέσεις του παρελθόντος, δεν στηρίξει και κυρίως δεν εργαστεί για την επίλυση της πολιτικής κρίσης στον προοδευτικό χώρο, τότε δεν θα κάνει κακό μόνο στην παράταξη. Θα κάνει πολύ κακό στο μέλλον του τόπου».

Αποτέλεσμα εικόνας για ραγκουσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης αρνείται οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ

Παραλλήλως προειδοποιεί πως «αν τώρα δεν θεμελιωθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει στον προοδευτικό χώρο η σταδιακή αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η δημαγωγική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα συνεχίσει να κάνει ζημιά στη χώρα έστω από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά τη βέβαιη ήττα της στις επόμενες εκλογές, αλλά θα είναι θέμα χρόνου η επάνοδός της στην κυβέρνηση».

Σχόλια