Αυτοί τι έκαναν όσο οι άλλοι αλώνιζαν? >> Το FBI (και η CIA φυσικά) υποστηρίζει τα περί ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές

Αποτέλεσμα εικόνας για fbi

Αυτό που δεν πολυκαταλαβαίνουμε είναι το νόημα όλων αυτών που λένε οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ...

Με απλά λόγια λένε ότι απέτυχαν να προστατεύσουν τη χώρα τους, εφόσον αυτοί είναι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον..

Φυσικά τέτοιες υπηρεσίες ποτέ δεν κάνουν κάτι έτσι, στο βρόντο..

Τώρα σε τι ακριβώς αποσκοπεί όλη αυτή η φημολογία θα το μάθουμε και εμείς όταν έρθει η ώρα να το μάθουμε, όχι νωρίτερα...

Πάντως κάτι παίζει....

Το συμπέρασμα της έρευνας της CIA, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία ενεπλάκη στην προεδρική εκλογή των ΗΠΑ με στόχο τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει και το FBI.

Οπως αναφέρει η Washington Post και το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενοι ανώτατους Αμερικανούς αξιωματούχους, οι διευθυντές του FBI και της Υπηρεσίας Πληροφοριών, Τζέιμς Κομι και Τζέιμς Κλάπερ, υποστήριξαν το αποτέλεσμα της εν λόγω έρευνας.

Μάλιστα, μήνυμα του διοικητή της CIA προς τους εργαζόμενους στην υπηρεσία, το περιεχόμενο του οποίου επικαλείται το Associated Press, κάνει λόγο για «ισχυρή συναίνεση» μεταξύ των τριών υπηρεσιών ασφαλείας, σχετικά με τη φύση και τις προθέσεις των ρωσικών παρεμβάσεων στις πρόσφατες εκλογές.

Ομπάμα: Είχα πει στον Πούτιν να «το κόψει»

Σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής, την τελευταία για το 2016, στο θέμα αναφέρθηκε και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ανέφερε πως είχε διαμηνύσει προς τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να «κόψει άμεσα» τις κυβερνοεπιθέσεις και προειδοποίησε πως θα υπάρξουν συνέπειες.

Μετά από αυτό, όπως ανέφερε, δεν παρατήρησε άλλες επιθέσεις. Ωστόσο, όπως είπε, οι διαρροές από το WikiLeaks είχαν ήδη εμφανιστεί.

Σχόλια