Αδικος θάνατος >> Σκοτώθηκε όταν πήγε να βοηθήσει τη σύζυγό του σε τροχαίο

Σκοτώθηκε όταν πήγε να βοηθήσει τη σύζυγό του σε τροχαίο

Απίστευτη τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα. Ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ο ίδιος τη ζωή του.

Γιάννενα: Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ο άντρας που σκοτώθηκε προσπαθώντας να βοηθήσει τη γυναίκα του


Στη 01.10 τη νύχτα, στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του ξέφυγε από την πορεία του και εξετράπη, ωστόσο η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της.

Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και, καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο 35χρονος τελικά υπέκυψε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Στην περιοχή, πάντως, οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι υπό του μηδενός και στο σημείο του δυστυχήματος το οδόστρωμα πολλές φορές πιάνει πάγο.

Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΛαϊκήςΣυσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος - Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένειά του


Ο 35χρονος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Ακόμη ήταν πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση και παράλληλα ήταν πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Μαχητής Ιωαννίνων»


Να σημειωθεί πως η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων Ε.Α.Σ.Μαχητής Ιωαννίνων-Κληματιά και Ροδοτόπι-Θρίαμβος Σερβιανών αφότου έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό.







Σχόλια