Αλλα κόλπα αύριο Κυριακή με «Athens Santa Run» >> Κλειστό το κέντρο της Αθήνας 10:00 με 13:00

Αποτέλεσμα εικόνας για Athens Santa Run

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας έχουν προγραμματιστεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης «Athens Santa Run».

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από 10.00-13.00 σε:

Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο κατά το χρονικό αυτό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Θυμίζουμε την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση..

Το «Athens Santa Run» είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και τα τελευταία δύο χρόνια και στην Αθήνα.

Σε ένα εορταστικό κλίμα, πέρσι 2015, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πλήθος συμμετεχόντων ντύθηκε με στολές του Άγιου Βασίλη για να διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο , χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό.

Ο κάθε δρομέας συμμετείχε καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών είχε διατεθεί στο Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Σχόλια