Σύγκρουση πολιτισμών, τίποτα λιγότερο >> Νόμος στην Τουρκία νομιμοποιεί βιασμούς ανηλίκων!

Αποτέλεσμα εικόνας για βιασμος ανηλικου τουρκια

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει επειδή οι Αραβες έχουν πετρέλαιο ή επειδή οι μουσουλμάνοι είναι πολλοί και δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε...

Οι δυτικές κοινωνίες δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια ...

Οι άνθρωποι είναι βάρβαροι και μπορεί να τους πάρει πολλές δεκαετίες μέχρι να μάθουν τα βασικά...

Μέχρι τότε πρέπει να είναι αποκλεισμένοι απο τις δυτικές κοινωνίες και οι παράνομες συμπεριφορές τους  τους να αντιμετωπίζονται όπως οι παρανομίες κάθε δυτικού....

Οτι λέει ο νόμος...

Η Τουρκία κάνει κάτι που στη δύση δεν είναι απλά κατακριτέο...

Είναι παράνομο...

Πας φυλακή, πολλοί δυτικοί είναι φυλακή γιαυτό που στην Τουρκία πάει να γίνει κανονικό και με το νόμο..

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς όπως είναι πχ ο Σαρκοζί...

Η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη τελεία και παύλα..

Δείτε την είδηση...

Το τουρκικό κοινοβούλιο ψήφισε νομοσχέδιο που επιτρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να ανασταλεί η καταδίκη κάποιου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, αν ο δράστης παντρευτεί το θύμα του, κάτι που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της κοινής γνώμης και οργανώσεων προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για βιασμος ανηλικου τουρκια

Το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε χθες το βράδυ επί της αρχής, επιτρέπει την αναστολή της καταδίκης ενός άνδρα για σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκου, εφόσον διαπράχθηκε «χωρίς τη χρήση βίας, απειλής η οποιασδήποτε άλλης μορφής παραβίασης της θέλησης» του θύματος και με την προϋπόθεση ότι ο δράστης θα το παντρευτεί.

Η τουρκική κυβέρνηση υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, έχει στόχο να μην τιμωρούνται τα ζευγάρια ένα μέλος των οποίων είναι ανήλικο, ένα επιχείρημα που απορρίπτουν οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των παιδιών.


Σχόλια