Εσύ που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ>> Δες πόσο έχουν τα αυγά στη Βενεζουέλα σήμερις...


150 δολάρια η 12άδα....

Μπόνους φυσικά η ουρά αναμονής...

Ανθρωποι που ζουν εκεί περιγράφουν ότι μοιράζονται οι οικογένειες και πιάνουν ο καθένας και μία ουρά για κάθε είδος πρώτης ανάγκης...

Ολη μέρα ασχολούνται με αυτό...

Θυμίζουμε και τα εξής.

Στην παραδοχή ότι όντως πραγματοποίησε ταξίδι στην Βενεζουέλα μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου".
Μιλώντας πάντως στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" εκτίμησε ότι "πρόκειται για προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις" και πρόσθεσε ότι δεν είναι τυχαία η στοχοποίηση αυτή τη στιγμή.

"Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει, υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα" είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για τον σκοπό του ταξιδιού απάντησε ότι "υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό".

Θυμίζουμε επίσης τι έλεγε ο συνεργάτης του Βαρουφάκη Γκάλμπρέιθ σε άρθρο του για το πλάνο της δραχμής...

"Τα ζητήματα που σχετίζονται με μια αναγκαστική έξοδο από το ευρώ ήταν τρομακτικά: κυμαίνονταν από την έννομη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας νέας κεντρικής τράπεζας και τους μηχανισμούς για την παροχή ρευστότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, την πιθανή εξωτερική υποστήριξη για το νέο νόμισμα, τη μετατροπή των τραπεζικών καταθέσεων και των ιδιωτικών χρεών, τη διατήρηση προμηθειών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε πώς θα αντιδράσει η ελληνική κοινωνία, αλλά και η πολιτική. Η δουλειά μας ήταν να αξιολογήσουμε αυτές τις εκτιμήσεις, στο βαθμό που θα μπορούσαμε" τονίζει ο J. Galbraith.






Σχόλια