Πλήρης κάλυψη Τσίπρα στον Κατρούγκαλο. Το πρώτο μεγάλο λάθος του Τσίπρα...

 



Ο περισσότερος κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτοί που απείχαν για να τον βοηθήσουν δεν έγιναν ξαφνικά κομμουνιστές και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουν επομένως δεν το έκαναν για αυτόν το λόγο.

Ούτε βέβαια πιστεύουν όλοι αυτοί ότι εντάξει μπορεί να είναι κομμουνιστές στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι ικανοί ρε παιδί μου. Κάθε άλλο. Γνωρίζουν τις ικανότητες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι ή δημόσιοι υπάλληλοι και ελάχιστοι μέσα εκεί είναι οι ικανοί άνθρωποι που δούλεψαν πραγματικά στη ζωή τους, προέρχονται  δηλαδή απο τον ιδιωτικό τομέα...

Ο μόνος λόγος, η μία και μοναδική αιτία που ο περισσότερος κόσμος βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η εντιμότητα των στελεχών του και αυτό κυρίως σε αντιδιαστολή με τα στελέχη των άλλων κομμάτων (πχ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

Ο κόσμος έχει συγχωρήσει μέχρι τώρα την ασχετοσύνη και την ανικανότητα των στελεχών ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού αλλά δεν θα συγχωρήσει την ανεντιμότητα έστω και σε ηθικό επίπεδο (πέρα απο το νόμιμο)

Μάλιστα να ξέρει ο Τσίπρας ότι αν χάσει το τεκμήριο της εντιμότητας (και προσοχή μιλάμε για εντιμότητα και ανεντιμότητα και όχι απαραίτητα για νομιμότητα και παρανομία) , τότε αυτό θα έρθει να συσσωρευτεί και να προσμετρηθεί στα ζητήματα ανικανότητας τα οποία ξαναλέμε είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού και η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει απότομα και ξαφνικά όσο και αμετάκλητα.

Ας τα γνωρίζει αυτά ο Τσίπρας και η χαρούμενη παρέα του εκεί στο Μαξίμου.

Σχόλια