Γκλέτσος σε Αρχιμανδρίτη: «Παππούλη μου λυπάμαι αλλά δεν πληρώνεις τέλη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά σε Αρχμανδρίτη στη Φθιώτιδα που του ζητούσε να φέρει το απορριμματοφόρο του δήμου στο μοναστήρι του με την προσφώνηση «Παππούλη μου»!

 

Ήταν ηθοποιός, παραμένει ηθοποιός -διότι ως γνωστόν η τέχνη δεν ξεχνιέται- έγινε Δήμαρχος Στυλίδας και εσχάτως πρόεδρος κόμματος. Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει όλα τα χαρακτηριστικά του γνήσιου, λαϊκού κι όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, κυκλοθυμικού. Κι ως τέτοιος δε μασάει τα λόγια του.
Γι αυτό απαντώντας σε επιστολή του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου από τη Φθιώτιδα -που απέστειλε έγγραφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας να φτάνει μέχρι το μοναστήρι του το απορριμματοφόρο του Δήμου, ενημερώνοντας μάλιστα τον δήμαρχο ότι σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματός του, θα αναγκαστεί να απευθυνθεί στον Περιφερειάρχη- του απάντησε ορθά - κοφτά «ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί».
Γιατί; Διότι το απορριμματοφόρο του Δήμου είναι παλιό και δεν υπάρχουν χρήματα για τη συντήρησή του, με συνέπεια να μην μπορεί να προσεγγίσει το σημείο.
Και στο υστερόγραφο ο πρόεδρος της «Τελείας» θυμίζει στον Αρχιμανδρίτη αφενός ότι θα ενημερώσει ο ίδιος τον Περιφερειάρχη, αφετέρου ότι το μοναστήρι δεν πληρώνει τέλη!
Κι όλα αυτά με την προσφώνηση «Παππούλη μου»…

 



πηγή

Σχόλια