Αυτό το Σαββατοκύριακο το Ποτάμι θα γίνει κανονικό κόμμα...

 

Το Ποτάμι.... μετασχηματίζεται!

 Το Ποτάμι πάει... Μηχανουργείο
Η επιχείρηση μετασχηματισμού του Ποταμιού σε κανονικό κόμμα ξεκινάει την Παρασκευή με την ομιλία του Σταύρου θεοδωράκη  από το Λαύριο.
Οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου, θα πραγματοποιούνται στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της Πανελλήνιας Επιτροπής.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα παραπολιτικά του Έθνους, πέρα από τα ιδεολογικοπολιτικά και οργανωτικά θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στο συνέδριο, σημασία έχουν και οι παρουσίες από άλλους χώρους.
Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί από την Εύα Καϊλή και τον Νίκο Ανδρουλάκη, η ΔΗΜΑΡ από τον Θ. Θεοχαρόπουλο, ενώ εκπροσώπηση θα υπάρξει και από τα άλλα κόμματα (πλην ΑΝΕΛ και, φυσικά, Χρυσής Αυγής).
Το «παρών» αναμένεται να δώσουν επίσης οι Σπ. Λυκούδης, Γρ. Ψαριανός, Β. Οικονόμου και Α. Παπαδόπουλος, ο Π. Τατσόπουλος, στελέχη της Δράσης (που ετοιμάζονται να προσχωρήσουν στο Ποτάμι), ενώ ομιλίες θα απευθύνουν ο Γ. Καμίνης και ο Γ. Μπουτάρης.
Πάντως, το μεγάλο ζήτημα, το οποίο δεν θα εξαντληθεί βέβαια στο Λαύριο, είναι αν το Ποτάμι θα συνεισφέρει στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ή θα ακολουθήσει, προς το παρόν τουλάχιστον
πηγή

Σχόλια