Σκουρλέτης: “Εάν υπήρχαν Ζαχαριαδικοί στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τατσόπουλο θα τον έψαχνε η μάνα του…”

 





ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ


ιχμηρή απάντηση στον βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο έδωσε χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τον ότι κλιμακώνει την εσωτερική σύγκρουση στο κόμμα, παρά την προσπάθεια κατευνασμού που έγινε στη συνεδρίαση της Κ.Ο και μάλιστα με πρωτοβουλία του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα. “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κατάλαβε ο κ. Τατσόπουλος από όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας”, είπε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή Επόμενη Μέρα του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24, αναφερόμενος σε όσα είχε πει ο κ. Τατσόπουλος σε δύο συνεντεύξεις του στο Σκάϊ (Ν.Ευαγγελάτος) και στο κεντρικόδ ελτίο ειδήσεων του Star.
 

“Αυτό που είπαμε στη συνεδρίαση της Κ.Ο είναι ότι τη στάση όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να την διέπει προσήλωση στην υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα και, προφανώς, αυτό ισχύει πρώτα απ΄ όλα για τον ίδιο τον κ. Τατσόπουλο. Ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως δεν τα γνωρίζει καλά τα πράγματα. Εγώ Ζαχαριαδικούς -όπως είπε- στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω δει. Κι επειδή ο κ. Τατσόπουλος γνωρίζει ιστορία του λέω πως εάν υπήρχαν Ζαχαριαδικοί θα τον έψαχνε η μάνα του με τόσες δημόσιες διαφοροποιήσεις που κάνει…”.
Ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι, παρά τα όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, ο βουλευτής επέλεξε να εμφανιστεί ξανά στα κανάλια και να ρίξει λάδι στη φωτιά αλλά είπε πως δεν νομίζει ότι τίθεται θέμα λήψης διοικητικών μέτρων σε βάρος του. “Βεβαίως, αυτό είναι κάτι συλλογικό αλλά νομίζω πως δεν τίθεται θέμα”, είπε ο κ. Σκουρλέτης
πηγή

Σχόλια