Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κομματικοί διορισμοί στον κρατικό μηχανισμό...

Οσοι νομίζουν ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους πλανώνται πλάνην οικτρά.

Τους ενημερώνουμε ότι τίποτα δεν άλλαξε.

Τρόικα ξετρόικα το πολιτικό μας σύστημα συνεχίζει τη μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει καλά , δηλαδή να διορίζει κόσμο για να εξασφαλίζει ψήφους.

Για τίποτα άλλο δεν είναι ικανοί.

Οσοι τους πιέζουν για κάτι παραπάνω (πχ μεταρρυθμίσεις και άλλα τέτοια περίεργα)  οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι σαν να περιμένουν απο ένα γαιδούρι ξεσαμάρωτο να ανταγωνιστεί άλογα κούρσας.

Το γαιδούρι θα σε κοιτάξει στωικά, θα σου υποσχεθεί ότι "δεν μπορεί να κάνει θαύματα αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο" και μετά θα τρέξει σαν ... γαιδούρι σε μά πίστα που όλοι οι άλλοι είναι άλογα κούρσας.

Θα χάσεις την κούρσα και φυσικά δεν θα φταίει το γαιδούρι, το γαιδούρι γαιδούρι ήταν, είναι, και θα μείνει, εσύ φταίς που πόνταρες πάνω του.

Διαβάζουμε στον ΒΗΜΑτοδότη ότι...

......Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κομματικοί διορισμοί στον κρατικό μηχανισμό, σε σημείο που προκαλείται η οργή πολλών στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠαΣοΚ. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν είναι λίγοι που απευθύνουν μομφή σε συνεργάτες του Πρωθυπουργού που δίνει το «πράσινο φως» για να διορισθούν αποτυχόντες πολιτευτές, άνθρωποι χωρίς περγαμηνές και χωρίς ιδιαίτερα προσόντα σε καίριες θέσεις. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι ότι σχεδόν ολόκληρες γραμματείες από το κόμμα της ΝΔ έχουν... μετακινηθεί στο κράτος. Μία από αυτές είναι η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, ορισμένα προβεβλημένα μέλη της οποίας τοποθετήθηκαν σε κομβικές θέσεις στη ΔΕΗ....

....Και ένα κουίζ σχετικό με το παραπάνω: ποιος  πρωτοκλασάτος υπουργός ελέγχεται από τον υπουργό Εργασίας; Ελέγχεται διότι η αδελφή του πρωτοκλασάτου, δημόσια υπάλληλος, κατάφερε να πάρει πρόωρη, μα πολύ πρόωρη σύνταξη, κάνοντας άνω-κάτω το ασφαλιστικό της ταμείο;....


Εεετσι...




Σχόλια