Ο Στουρνάρας "γειώνει" αυτούς που στήνουν σκηνικό έντασης και ρήξης με την Τρόικα.

Εάν δεχτούμε ότι κάποιοι (πχ Σαμαράς , Βενιζέλος) θέλουν να πουλήσουν στον λαό την άποψη ότι αντιστέκονται στην Τρόικα , ότι επιλέγουν τη ρήξη και ότι μάχονται ηρωικά υπέρ των πολιτών, τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι ο Στουρνάρας δεν "έσπρωξε" πρός αυτήν την κατεύθυνση.
Αντίθετα έδωσε μιά εικόνα συνεννόησης και όχι ρήξης και μάλιστα συνεννόησης σε καλό κλίμα.
Δήλωσε μάλιστα ότι δεν ανησυχεί ούτε καν για το επίδομα πετραλαίου το οποιο πολλοί εδώ μας το παρουσίασαν ως ΤΗΝ ρήξη με τους μισητούς τροικανούς.
Εγκυρότατοι παρατηρητές λένε ότι ο Στουρνάρας διατηρεί μιά αξιοπρέπεια σε τέτοια θέματα και δεν το παίζει ήρωας και προστάτης του λαού.
ΜΠορεί συμπληρώνουν οι εγκυρότατοι παρατηρητές να μην έχει σχηματισθεί ακόμα η γερμανική κυβέρνηση και γιαυτό ο καθένας να λέει τη μαλακί@ του στην Ευρώπη αλλά ως πρός το ελληνικό ζήτημα οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και είναι ευνοικές για τη χώρα.
Με αυτήν την έννοια το να το παίζει κάποιος ήρωας εκ του ασφαλούς (λέγοντας πχ ότι δεν θα δεχτούμε ποτέ νέα οριζόντια μέτρα, που σημαίνει ότι θα δεχτούμε μη οριζόντια μέτρα!!!!!) δεν είναι και η πιό αξιοπρεπής επιλογή δεδομένου ότι η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη , είναι θετική για εμάς και οι διαφωνίες εστιάζονται σε δευτερεύοντα (για τον κόσμο, όχι για τους λίγους) θέματα.

Σχόλια