Τι είναι αυτό που κάνει τόσο αιμοσταγείς τους Τροικανούς στην Ελλάδα; Γιατί τρομάζουν τόσο με τις απειλές για εκλογές; Είναι ο Αδωνις το μυστικό όπλο της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση;


Τα ερωτήματα του τίτλου είναι τρία.
Θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε ...
1) Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που διεγείρει τόσο τους Τροικανούς όταν έρχονται στην Ελλάδα.
Σε άλλες χώρες αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι αυτοί δείχνουν - και είναι - φυσιολογικοί, εδώ όμως εμφανίζουν σημάδια ότι είναι μισάνθρωποι, ότι τους αρέσει να βλέπουν ανθρώπους να υποφέρουν και ότι ενδεχομένως βγαίνουν τις νύχτες και πίνουν το αίμα του λαού.
Απο την άλλη γύρευε τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν οι Ελληνες διαπραγματευτές πολιτικοί οι οποίοι μάχονται μέρα νύχτα με τους αιμοσταγείς τροικανούς προστατεύοντας τον απλό κόσμο.
Οι Τροικανοί δεν μιλάνε, δεν εξηγούνε γιατί γίνεται αυτό.
Εμείς ακούμε μόνο την πλευρά των ηρωικών Ελλήνων πολιτικών μέσα απο τα ηρωικά ρεπορτάζ των μαχητικών δημοσιογράφων.
Ενδιαφέρον έχει ότι όλα τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν το ίδιο ρεπορτάζ για τους μισητούς τροικανούς και τις ηρωικές μάχες των Ελλήνων πολιτικών σαν να είναι γραμμένο απο το ίδιο χέρι.
Αυτό παραμένει μυστήριο στη χώρα που ο ένας στους τρείς πιστεύει ότι μας ψεκάζουν.
2) Η απειλή για εκλογές είναι αρκετά σαφής. Εννοεί ότι οι (πραγματικές) δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα χάσει με τα τσαρούχια (και όχι ότι η μάχη είναι οριακή) 
3)Τελευταία στη μάχη με τους αιμοσταγείς τροικανούς ρίχτηκε ο Αδωνις. Κάποιοι λένε ότι μόνο αυτός δέχτηκε να πεί αυτά που είπε (τους απείλησε με εκλογές, πρώτα αυτός και μετά ο πρωθυπουργός). Ακούγεται ότι οι αιμοσταγείς τροικανοί τα έκαναν επάνω τους μόλις τον άκουσαν να τους απειλεί.
Κάποιοι λένε ότι η (τσιριχτή) φωνή του δημιούργησε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα στην Τρόικα η οποία τα μάζεψε και έφυγε άρον άρον. Ολα τα άλλα (συναντήσεις με Ελληνες πολιτικούς κλπ) παίρνουμε ηρεμιστικά και τα καταφέρνουμε φέρονται να λένε οι μισητοί τροικανοί, αυτό όμως δεν αντέχεται, συμπληρώνουν οι αιμοσταγείς βάρβαροι.

Σχόλια