Η άρνηση του ΚΚΕ να μιλήσει για τον 902


Το ΚΚΕ έχει μιά σταθερή γραμμή σε θέματα διαφάνειας της λειτουργίας του κόμματος που είναι απλή , σταθερή στον χρόνο (την έχει απο της ιδρύσεώς του) και εκφράζει τις βαθύτερες απόψεις του για την (όπως την αποκαλεί) αστική δημοκρατία.
Οταν λοιπόν ρωτάει (οποιοσδήποτε) το ΚΚΕ για θέματα λειτουργίας του κόμματος , οικονομικά και άλλα, το ΚΚΕ εκδίδει μακροσκελείς ανακοινώσεις και βγάζει στελέχη του να μιλάνε επί ώρες στα ΜΜΕ αλλά η ουσία της απάντησης είναι πάντα μία και μοναδική.
Αντε γ@μηθείτε.
Οπως είπαμε αυτό δεν είναι τυχαίο δεν είναι τωρινό αλλά εκφράζει διαχρονικά την παγιωμένη και επεξεργασμένη επι δεκαετίες άποψη του ΚΚΕ.
Με δυό λόγια το ΚΚΕ πιστεύει ότι οι αποψεις περί διαφάνειας είναι μ@λ@κίες δεν τις πιστεύει κανείς και κυρίως δεν τις κάνει πράξη κανείς.
Λέει δηλαδή πχ για τα οικονομικά των κομμάτων, όλοι λένε ψέματα, όλοι έχουν πηγές που δεν κατονομάζουν, όλοι δουλεύουν τον κόσμο, κανείς δεν είναι ειλικρινής, γιατί να είμαστε εμείς?
Μόνο που το κανει με άγαρμπο τρόπο.
Ενώ δηλαδή οι άλλοι μπαίνουν στον κόπο να φτιάξουν ένα καλό παραμύθι για τον κοσμάκη, το ΚΚΕ αδιαφορεί γιαυτό, κατα βάθος αρνείται να πεί ψέματα (προτιμάει τις γενικόλογες παπαριές) και λίγο απέχει απο το να πεί και δημόσια αυτό που τα στελέχη του έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους όταν απαντάνε σε ερωτήσεις επαγγελματιών του ψέματος για τα οικονομικά του κόμματος.
Αντε γ@μηθείτε.

Σχόλια