Στο Γιβραλτάρ υπάρχει ζήτηση για ξενοδοχεία πολυτελείας αλλά όχι χώρος για να κτισθούν. Η λύση είναι απλή. Μετατρέπεις ένα σούπερ γιώτ σε σούπερ ξενοδοχείο.

Πράγματι.
Τό συγκεκριμένο γιώτ αξίας 200.000.000$ είναι μονιμα αγκυροβολημένο στο Γιβραλτάρ και λειτουργεί σαν ξενοδοχείο.
Είναι επταώροφο και χρεώνει απο 300 έως 3000 δολάρια τη βραδιά.
Δείτε το.


Είναι ένα σούπερ γιότ;  Είναι ένα ξενοδοχείο;  Στην πραγματικότητα, είναι και τα δύο.  Εισαγωγή νέων 200.000.000 δολαρίων Sunborn Ξενοδοχείο Γιβραλτάρ Yacht.


Το πέντε αστέρων πλωτό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Ocean Village Γιβραλτάρ Μαρίνα, θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό μέχρι το τέλος του έτους.


Το πολυτελές σκάφος που διαθέτει 189 δωμάτια, σπα και γυμναστήριο, κοκτέιλ μπαρ, και αυτή η μεγάλη αίθουσα υποδοχής.



«Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι κάτι τόσο μεγάλο μπορεί κυριολεκτικά να συνδεθεί σε μια θύρα," Sunborn Γιβραλτάρ CEO, Brian Stevendale, δήλωσε στο CNN.  "Θα έχουν τεράστια καλώδια ασφάλεια ως εγγύηση υπόγειο."



Σε απόσταση μόλις 6,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα, το βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ είναι ένα μικρό κράτος με σπάνια γη για τα νέα κτίρια.  Αντ 'αυτού, οι προγραμματιστές έστρεψαν την προσοχή τους προς τη θάλασσα για πολυτελή ξενοδοχείο τους, το οποίο διαθέτει επίσης μια αίθουσα χορού.



Σε επτά ορόφους ψηλό, το σκάφος θα επισκιάσει κοντινά σκάφη στη μαρίνα, με δωμάτια που αναμένεται να κοστίσει μεταξύ $ 300 και $ 3.000 ανά βραδιά.



Το πλοίο, το οποίο περιλαμβάνει βελούδινα εξωτερικούς χώρους για πολλά από τα δωμάτια, είναι το δεύτερο ξενοδοχείο γιοτ Sunborn μετά τη Φινλανδία.  Σήμερα υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή παρόμοια πλοία για το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη.




Σχόλια