Αντονι Γουάινερ. Τό δίς εξαμαρτείν..




ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ

Νέες «πιπεράτες» φωτογραφίες  του Γουάινερ στο διαδίκτυο

Νέες «πιπεράτες» φωτογραφίες του Γουάινερ στο διαδίκτυο

Αμετανόητα λάτρης του sexting αποδεικνύεται ο Αντονι Γουάινερ, μετά τις νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως, δύο χρόνια μετά το αντίστοιχο σκάνδαλο που κόστισε τη θέση του στο Κογκρέσο στον αμετανόητο πολιτικό.

O 48χρονος υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε χθες ότι έστειλε το συγκεκριμένο υλικό, με φωτογραφίες αλλά και κείμενο, σε μία γυναίκα που γνώρισε διαδικτυακά, όπως γράφει το Associated Press.

Ο Γουάινερ, που βρισκόταν ψηλά στις περισσότερες δημοσκοπήσεις των αντιπάλων του, αντιμετωπίζει και πάλι την οργή της κοινής γνώμης, μετά από δύο χρόνια προσπάθειας να αποκαταστήσει την εικόνα του ως σύζυγος και αξιοπρεπής πολιτικός. Ηδη, τρεις άλλοι υποψήφιοι έχουν ζητήσει να εγκαταλείψει τον προεκλογικό αγώνα.

Το σκανδαλοθηρικό σάιτ The Dirty που έκανε την αποκάλυψη, φιλοξενεί τις δηλώσεις μίας νεαρής που υποστηρίζει ότι άρχισε να επικοινωνεί με τον Γουάινερ στα 22 της το περασμένο καλοκαίρι και επί έξι μήνες, δηλαδή μετά το τέλος της προηγούμενης υπόθεσης.

Τουλάχιστον, δίπλα στον «ασυγκράτητο» υποψήφιο δήμαρχο βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος. Η σύζυγός του, Χιούμα Αμπεντίν, που αποτελεί και βασικό σύμβουλό του στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην μείζονα πολιτική σκηνή, πέραν της τεράστιας υπομονής που αποδεδειγμένα διαθέτει, έχει και τις κατάλληλες πηγές: είναι από τους παλαιότερους συνεργάτες της Χίλαρι Κλίντον, η οποία ως σύζυγος είδε τον τότε Πρόεδρο και σύζυγό της να γελοιοποιείται με το σκάνδαλο της Μόνικα Λεβίνσκι...

Θα συνεχίσει μαζί με την σύζυγο

Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο Γουάινερ είχε δίπλα του τη σύζυγό του, Ούμα, πρώην συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη και προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση «Ο Άντονι έχει κάνει τρομερά λάθη πριν από την παραίτησή του από το Κογκρέσο, αλλά και μετά», είπε. «Τον αγαπώ, τον συγχώρησα, πιστεύω σ 'αυτόν, και όπως πάντα λέγαμε, θα προχωρήσουμε σε κάτι άλλο», συμπλήρωσε.

Με την ευκαιρία αυτή, ο 48χρονος Γουάινερ, παραδέχθηκε ότι έστειλε άσεμνες φωτογραφίες και μηνύματα με το ψευδώνυμο «Κίνδυνος Κάρλος» σε μια νεαρή γυναίκα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα. Η υπόθεση αυτή θυμίζει εκείνη το 2011 για την οποία είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πολιτική.

Από την πλευρά του, ο Άντονι Γουάινερ, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με τα μανίκια σηκωμένα ανέφερε ότι παρά το νέο σκάνδαλο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κούρσα για τη θέση του δημάρχου της Νέας Υόρκης. «Θέλω να φέρω το όραμά μου στους πολίτες της πόλης της Νέας Υόρκης. Ελπίζω να είστε πρόθυμοι να μου δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία» είπε. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Άντονι Γουάινερ είναι στην κορυφή της κούρσας προς τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

πηγή



Δείτε και αυτό για τον μπαγάσα τον Αντονι απο το CNN








Και μερικές φωτογραφίες της υπομονετικής (ή πολύ φιλοδοξης) γυναίκας του





















Σχόλια