Σου επισκευάζει τον υπολογιστή καί - αν είσαι γυναίκα 25 με 45 εμφανίσιμη - πληρώνεις σε είδος.

Σου επισκευάζει τον υπολογιστή & πληρώνεις σε είδος!
Σου επισκευάζει τον υπολογιστή & πληρώνεις σε είδος!

Μέχρι στιγμής θα έχεις συνηθίσει να "ξηλώνεσαι" κάθε φορά που ο υπολογιστής ή το λάπτοπ σου θέλει επισκευή εφόσον δεν έχεις κάποιο φίλο σου να σου κάνει τη δουλειά, αλλά να που στο εξωτερικό υπάρχει εναλλακτική λύση, τουλάχιστον για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας από το Τέξας προθυμοποιείται να επισκευάσει PC και λάπτοπ, αλλά όχι, δε δέχεται να τον πληρώνουν με λεφτά, αλλά σε είδος και ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι...

Στην αγγελία που έβαλε τη Δευτέρα στο Craigslist, ο νεαρός άνδρας έγραψε κατά λέξη "I fix your computer. You fix me", συνεπώς, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να πέσουμε έξω.

Βέβαια, μη νομίζεις ότι παίρνει γουρούνι στο σακί… Απευθύνεται μόνο σε κυρίες ηλικίας 25 έως 45 ετών και προκειμένου να κλείσει η συμφωνία, ζητάει εκ των προτέρων φωτογραφίας της πελάτισσας. Συμπληρωματικά, θέλει να τον ενημερώσει και για το τι πρόβλημα αντιμετωπίζει με τον υπολογιστή της.

Σε περίπτωση που του αρέσει, της στέλνει δική του φωτογραφία να τον δει κι αυτή με τη σειρά της και κανονίζουν το "επαγγελματικό ραντεβού", κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Στην αγγελία διευκρινίζει ότι είναι ένας φυσιολογικός, single άνδρας, ενώ τονίζει ότι εάν δεν μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα, απλά θα το πει στην πελάτισσα κι αυτή δεν του χρωστάει τίποτα.



πηγή

Σχόλια