Απίστευτη εξέλιξη. Χωρίς κάλπες αλλά με στικάκια (USB φλασάκια) η αυριανή ψηφοφορία που θα παραπέμψει τον Παπακ.(για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε)


Πραγματικά απίστευτες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την αυριανή ψηφοφορία όπου θα παραπεμθεί ο Παπακ.
Ανεπιβεβαίωτες πάντως, πληροφορίες λένε πως, ομόφωνα οι τρείς αρχηγοί τής συγκυβέρνησης αποφάσισαν τελικά να παραπέμψουν τον Παπακ. όχι με κάλπες αλλά με μιά εντελώς νέα μέθοδο.
Η μέθοδος αυτή λέγεται στικοψηφοφορία και προέρχεται απο τίς λέξεις στικάκι και ψηφοφορία.
Η στικοψηφοφορία γίνεται ως εξής.
Ερχεται κάποιος (εισ)πράκτορας κουβαλώντας μιά σακούλα γεμάτη στικάκια (καμιά 500ριά) και τήν πετάει μέσα στην αίθουσα της ψηφοφορίας.
Απο εκεί και πέρα οι βουλευτές τρέχουν αλαφιασμένοι και μαζεύουν όσα πρωτότυπα στικάκια περισσότερα μπορεί ο καθένας ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει να φτιάχνει αντίγραφα με τον προσωπικό του υπολογιστή, τα οποία μετά ρίχνει σέ μιά κάλπη.
Κάθε βουλευτής έχει και απο μία κάλπη με το όνομά του.
Κερδάει όποιος κάνει περισσότερα αντίγραφα στικάκια ενώ ταυτόχρονα έχει σβήσει τά πρωτότυπα μέσα σέ δυό ώρες που διαρκεί το παιγνίδι.
Μετά οι βουλευτές πετάνε ο ένας στόν άλλο τά στικάκια σάν να παίζουν χιονοπόλεμο προσπαθώντας να πετύχει στό δόξα πατρί ο ένας τον άλλον.
Στό τέλος τα στικάκια μοιράζονται στούς περαστικούς έξω στο δρόμο μαζί με το τελευταίο σιντί τού Παντελίδη "Γιά τόν ίδιο άνθρωπο (τον Παπακ.) μιλάμε, για τον ίδιο πόνο ξενυχτάμε".
Ο Παπακ. παραπέμπεται ούτως ή άλλως.
Ολο αυτό δέν έχει να κάνει με τον Παπακ. αλλά πρόκειται για ένα χάπενινγκ για να το δεί ο κοσμάκης και να διασκεδάσει απο το σπίτι του αντί να κάθεται να κλαίει με τους φόρους και τις αυξήσεις που τού έρχονται κατακέφαλα.


ΥΓ Η παραπάνω ανάρτηση είναι σάτιρα. Χιουμοριστική. Δέν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (ούτως ή άλλως δέν έχει σχέση με την πραγματικότητα) και δέν θέλει να προσβάλει η να θίξει την υπόληψη κανενός.

Σχόλια