Οι Αθηναίοι βλέπουν πολύ Υοuporn.



Μιλάνο, Ρώμη και Αθήνα πιστοί «πελάτες» του Υοuporn

Στους πιο πιστούς πελάτες του γνωστού πορνογραφικού σάιτ Youporn αναδεικνύονται χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία, ενώ ανάμεσα στις πόλεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, βρίσκεται και η Αθήνα στην έκτη θέση, πίσω από το Βερολίνο και το Λονδίνο.


Η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο σάιτ με τα δωρεάν ερωτικά βίντεο καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση η Γερμανία και στην τρίτη η Γαλλία. Τέταρτη έρχεται η Ιταλία, πέμπτη η Βρετανία και έκτος ο Καναδάς.


Η Ιταλία έχει τα πρωτεία σε επίπεδο πόλεων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Youporn, όπως επισημαίνει η Corriere della Sera, αφού το Μιλάνο και η Ρώμη καταλαμβάνουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντιστοίχως. Ακολουθεί τρίτο το Παρίσι, τέταρτο το Λονδίνο, πέμπτο το Βερολίνο και στην έκτη θέση κατατάσσεται η Αθήνα. Ακολουθούν: Μόναχο, Νέα Υόρκη, Μέξικο Σίτι και Βιέννη.

Το σάιτ κατέγραψε συνολικά 4.851.384.493 επισκέψεις παγκοσμίως, ενώ οι διασημότητες τις οποίες αναζήτησαν περισσότερο οι επισκέπτες, είναι κατά φθίνουσα σειρά: Η Κιμ Καρντάσιαν, η Σάρα Τομάζι, η Πάρις Χίλτον, η Πάμελα Άντερσον, η Μέγκαν Φοξ και ο Χαλκ Χόγκαν.
πηγή

Σχόλια