Οσοι λένε ότι η κυβέρνηση δέν κυνηγάει τα πλούσια λαμόγια θα αναθεωρήσουν. Επιπλέον φόρος 800 ευρώ στά καθάρματα με ακίνητη περιουσία 200.000 ευρώ.

Στη φωτό ο Αλ Καπόνε. Ως γνωστόν το FBI δέν μπορούσε να αποδείξει τα εγκλήματα που είχε κάνει (δολοφονίες, ναρκωτικά, πορνεία κλπ) και τον έκλεισε μέσα σάν φοροφυγά. Κάτι ανάλογο (με το FBI) κάνει και  η κυβέρνηση με τούς Ελληνες ιδιοκτήτες τριαριών.


Πολλοί σχολιαστές είναι συνεχώς μέσα στην κλάψα και στην γκρίνια ότι η κυβέρνηση , δήθεν , δέν κυνηγάει τά πλούσια λαμόγια (επειδή τάχαμου είναι όλοι κολλητοί) ενώ βγάζει όλη της τη μανία πάνω στούς κακομοίρηδες.
Πρόκειτα προφανώς για ανέραστους που δέν μπορούν να δούν τη χαρά της ζωής, πού δέν τρώνε πχ σούσι, πού μάλλον δέν πηδάνε (για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια) και είναι συνεχώς μίζεροι και μές στη γκρίνια.
Ολοι αυτοί θα πρέπει να αναθεωρήσουν.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να πατήσει στό λαιμό, να χτυπήσει σάν το χταπόδι θα λέγαμε, εκείνα τα καθάρματα, εκείνους τούς μαυραγορίτες πού έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία 200.000 ευρώ.
Πρόκειται για τον ΦΑΠ τού 11 και 12 που θα έρθει μαζί σέ λίγο, στούς αλήτες εκείνους που έχουν στην κατοχή τους ένα μέτριο τριάρι.
Διότι για να έχεις τριάρι σέ μέτρια συνοικία φίλε μου δέν μπορεί, σίγουρα λαμόγιο είσαι.
Γύρευε τί ποινικά αδικήματα έχεις διαπράξει...
Γύρευε πόσο σούσι τρώς.
Βρέ καλά τούς κάνει η κυβέρνηση.
Ακου τριάρι οι αλήτες
Τριάρι.
Κι άλλα βάλτους Σαμαρά, κι άλλα.

Σχόλια