Ναρκωτικά και πόρνες: πάλι τα ίδια ο Τσάρλι Σιν!

Τον κατήφορο πήρε ξανά ο Τσάρλι Σιν... Πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) να έχει κυλήσει ξανά στις κακές του συνήθειες, παρόλο που έδειχνε ότι τις είχε αφήσει πίσω του.

Σύμφωνα με πηγές τους RadarOnline o 47χρονος πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής κωμικής σειράς "Two and a half men" άρχισε να κάνει ξανά κοκαΐνη και να καπνίζει κρακ σε καθημερινή βάση.

Οι πληροφορίες έρχονται από συνεργάτη του Σιν ο οποίος "πέρασε όλη την περασμένη εβδομάδα μαζί του" και συμπληρώνει επίσης ότι ο ηθοποιός "πίνει ασταμάτητα αλκοόλ και χρησιμοποιεί κατά κόρον τις υπηρεσίες πληρωμένων συνοδών".
Ο εκπρόσωπος του Σιν δεν έκανε κανένα σχόλιο όμως οι πηγές αποκαλύπτουν και τα χρηματικά ποσά που διαθέτει για τις "πομπές" του ο σταρ.
"Ξοδεύει γύρω στα $2.000 τη μέρα για τα ναρκωτικά ενώ έχει πληρώσει μέχρι και $25.000 για τη συντροφιά συγκεκριμένης πόρνης", υποστηρίζει ο συνεργάτης του Τσάρλι περιγράφοντας με μεγάλη λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Αν όντως ο Τσάρλι Σιν ξαναγύρισε στον κακό τον δρόμο ή αν πρόκειται για ένα απλό στραβοπάτημα, θα φανεί…
πηγή
--------------------------------------------------------------------------------------------
Τώρα άν θέλετε να θυμηθείτε τα χαίρια τού Τσάρλι διαβάστε και αυτό (που είναι γραμμένο τον Φεβρουάριο τού 2011).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ο κατήφορος του Τσάρλι Σιν


Τελικά δεν έχει τέλος η άσχημη πορεία που έχει πάρει η προσωπική ζωή αλλά και η καριέρα, όπως προκύπτει, του 45χρονου ηθοποιού, ο οποίος δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ να διορθώσει τις… πομπές του.
Αφού μπήκε και βγήκε πάμπολλες φορές σε δικαστήρια, σε κέντρα αποτοξίνωσης και νοσοκομεία, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) κήρυξε πόλεμο με τα αφεντικά του και συγκεκριμένα με τον συν-δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς "Two and a Half Men" στην οποία πρωταγωνιστεί εδώ και 8 σεζόν.

Μιλώντας με πολύ άσχημο τρόπο, ο Σιν επιτέθηκε εναντίον του Τσακ Λορ (Chuck Lorre) κατηγορώντας τον ότι ενώ εκείνος ήταν έτοιμος πια να δουλέψει –ύστερα από ένα σωρό αναβολές λόγω των "θεμάτων" του με τον νόμο και τις καταχρήσεις, βέβαια- οι παραγωγοί δεν έδιναν το πράσινο φως.

Σε απάντηση αυτής της επίθεσης λοιπόν, τα κεφάλια του CBS και της Warner Brothers απάντησαν με πολύ δραστικά μέτρα "κόβοντας" τελείως τη σειρά για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μία γεύση από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Τζον Κράιερ (John Cryer) και ο μικρός Άνγκους Τ. Τζόουνς (Angus T. Jones).
Όταν παίρνω φόρα φόρα κατηφόρα..."Βασισμένοι στις δηλώσεις και τη συνολική συμπεριφορά και κατάσταση του Τσάρλι Σιν, το CBS και η Warner Bros Television αποφάσισαν να διακόψουν την παραγωγή των 'Two and a Half Men' για το υπόλοιπο της σεζόν", έγραφε η λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Σιν, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έδωσε πολύ "ψωμί" στις ταμπλόιντ εφημερίδες με περιπέτειες που είχε και σχετιζόταν με ναρκωτικά, αλκοόλ και πόρνες και πέρασε στην αντεπίθεση με ακόμη πιο "χοντρές" δηλώσεις.
"Του εύχομαι τίποτα περισσότερο από πόνο στα σαχλά ταξίδια του, ιδιαίτερα αν τα κάνει κάπου κοντά μου", απείλησε εμμέσως πλην σαφώς ο Τσάρλι Σιν τον Τσακ Λορ μέσω γράμματός του που έστειλε προς δημοσίευση στο TMZ, ενώ δεν δίστασε να τον αποκαλέσει μέχρι και "μολυσμένο μικρό σκουλήκι".
"Είναι ξεκάθαρο ότι έχω νικήσει αυτό το σκουλήκι με τα λόγια μου –σκεφτείτε τι θα μπορούσα να κάνω με τις γροθιές μου που πετάνε φλόγες", συνέχισε λίγο πιο κάτω στο γράμμα του ο Σιν.

Ο Μάρτιν Σιν ανάμεσα στην πορνοστάρ Μπρι Όλσον την πρώην γυναίκα του Μπρουκ Μιούλερ και τη νέα φιλενάδα του Νάταλι Κένλι.Και ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, ο 45χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε σε στιγμές άκρατου κεφιού, διασκεδάζοντας με τρεις γυναίκες: τη νέα φιλενάδα του Νάταλι Κένλι (Natalie Kenly), την πορνοστάρ Μπρι Όλσον (Bree Olson) και την πρώην γυναίκα του (!) Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller).
Το διαζύγιό του με τη Μιούλερ οριστικοποιήθηκε πρόσφατα ύστερα από μεγάλο δικαστικό αγώνα στον οποίο εκείνη τον κατηγορούσε ότι ανήμερα τα περσινά Χριστούγεννα είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει.
Ο Μάρτιν Σιν και ο Εμίλιο Εσταβέζ, πατέρας και αδελφός του Τσάρλι αντίστοιχα, δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του και προσεύχονται για εκείνον.
Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του ταλαίπωρου Τσάρλι, επίσης ηθοποιός Μάρτιν Σιν (Martin Sheen) καθώς και ο αδελφός του Εμίλιο Εσταβέζ (Emilio Estavez) δηλώνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του και προσεύχονται για εκείνον καθημερινά.
πηγή




Σχόλια