Ενας Βραζιλιάνος εμφανίστηκε ζωντανός στην κηδεία του.

Ένα 41χρονος εργαζόμενος σέ πλυντήριο αυτοκινήτων συγκλόνισε την οικογένειά του, όταν διέκοψε την κηδεία που γινόταν γι 'αυτόν στο σπίτι της μητέρας του στην πόλη  Alagoinhas στη βορειοανατολική Βραζιλία, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη.

Ο επιθεωρητής τής Αστυνομίας  Roberto Λίμα, δήλωσε τηλεφωνικώς ότι την Κυριακή ο Jose Marcos Araujo αναγνώρισε ένα σώμα στο νεκροτομείο της πόλης, ότι είναι του αδελφού του, Gilberto.

Ο Λίμα είπε ότι ο Jose Μάρκος πήρε το σώμα στο σπίτι της μητέρας του, όπου  μετά πραγματοποιήθηκε η κηδεία. "Η σύγχυση ξεκίνησε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν ειδήσεις ότι σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων κάποιος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε,« Η γυναίκα του Jose Marcos », η Ana Paula, διηγείται.

"Η αστυνομία κάλεσε τον άντρα μου και του είπε ότι ο αδελφός του είχε σκοτωθεί και το σώμα του ήταν στο νεκροτομείο." Ο Λίμα δήλωσε ότι η σύγχυση ήταν «κατανοητή». "Οι δύο άνδρες έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους και οι δύο εργάζονταν σε πλυντήρια αυτοκινήτων," είπε ο Λίμα προσθέτοντας ότι ο άνθρωπος του οποίου το σώμα ήταν στο νεκροτομείο ονομαζόταν  Genivaldo Σάντος Gama.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον Gama δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Λίγες ώρες πριν από την ταφή την Δευτέρα "ένας φίλος του Gilberto τον είδε να περπατάει στο δρόμο και του είπε ότι η οικογένειά του τον πενθούσε», είπε. "Έτσι πήγε στο σπίτι της μητέρας του για να κάνει γνωστό σέ όλους  ότι ήταν πάρα πολύ ζωντανός.

" Όταν Araujo εμφανίστηκε  "μερικοί άνθρωποι λιποθύμησαν και άλλοι ήταν τόσο φοβισμένοι που  έτρεξαν μακριά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ," η οικογενειακή φίλη Μαρία Menezes είπε στο G1 σε απευθείας σύνδεση στις ειδήσεις .

Η μητέρα του Μαρίνα Gilberto Santana δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι ενθουσιασμένη. Ποια μητέρα δεν θα ήταν, αφού νόμιζε ότι ο γιος της είναι νεκρός και στη συνέχεια τον βλέπει ζωντανό."

κείμενο βασισμένο σέ άρθρο στό foxnews

Σχόλια