Τσίπρας: «Κανένας υπουργός δεν θα κάτσει στο σκαμνί για τη Siemens και θα δικάζετε πολίτες για 1,4 ευρώ στα εισιτήρια.Μας γυρίζετε πίσω στην εποχή των αθλίων του Β. Ουγκώ»



"Παροτρύνετε σε ανομίες"-"Μας γυρίζετε στους Αθλίους"



Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την στάση της κυβέρνησης στο θέμα των διοδίων και των εισιτηρίων και την τροπολογία που κατέθεσε με τις κυρώσεις σε βάρος όσων αρνούνται να πληρώσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για αθλιότητα και την κάλεσε να μην εξοργίζει τους πολίτες. «Κανένας υπουργός δεν θα κάτσει στο σκαμνί για τη Siemens και θα δικάζετε πολίτες για 1,4 ευρώ στα εισιτήρια. Μας γυρίζετε πίσω στην εποχή των αθλίων του Β. Ουγκώ» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.







«Αντί να παροτρύνετε τους πολίτες σε αυτοδικία ελάτε να προτείνετε λύσεις» απάντησε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχετε λαθεμένη αντίληψη. Νομίζετε ότι η ανομία είναι κάτι επαναστατικό που βοηθάει τον ελληνικό λαό».

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε σύσσωμη την αντιπολίτευση για την στάση της απέναντι στο κίνημα των διοδίων και των εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα της Αριστεράς παρέχουν πλήρη κάλυψη στο κίνημα κατά των διοδίων, ενώ κατηγόρησε την ΝΔ για διπλοπροσωπία καθώς «κλείνει το μάτι σε αυτές τις συμπεριφορές για συμβάσεις που η ίδια υπέγραψε».

Για τις συμβάσεις των εθνικών οδών και τα διόδια ο πρωθυπουργός είπε ότι ως αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ είχε αντιταχθεί σε ρήτρες, όπως να πληρώνει ο πολίτης για δρόμους που δεν έχουν κατασκευαστεί. «Δεν είναι της αρεσκείας μας αλλά υπογράφτηκαν από μία ελληνική κυβέρνηση» σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου που υπογράμμισε ότι αναζητούνται λύσεις στα πλαίσια των συμβάσεων, ενώ επανέλαβε ότι λύση δεν είναι η ανομία.

Δείτε τι είπαν στις πρώτες τοποθετήσεις τους ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Α. Τσίπρας και ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου:

(ΣΣ τό βίντεο είναι ενδιαφέρον πράγματι. Αν έχετε χρόνο δείτε το)


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=45997&catID=1

Σχόλια