Επικοινωνιακό επιτελείο ΝΔ. Η χαρά τού Πεταλωτή....Holy shit (τί έγινε τελικά ρε παιδιά; Μετέφρασαν λάθος αγγλικό κείμενο;)


Πρίν απο μερικές ώρες (απο προχθές εάν δέν κάνουμε λάθος ξεκίνησε αυτό το βιολί) η ΝΔ αποφάσισε να σηκώσει ένα θέμα με κάτι πού έγραψε σέ ένα βιβλίο του ο Γκόρντον Μπράουν και με το οποιο κατηγορούσε - υποτίθεται - τόν Παπανδρέου για την πολιτική του τών πρώτων μηνών...
Η ΝΔ ξεσήκωσε τόν τόπο...
Φυσικά κανείς δέν έδωσε την παραμικρή σημασία ούτως ή άλλως , όταν λέμε ξεσήκωσε τον τόπο εννοούμε ότι τα λένε μεταξύ τους οι τής ΝΔ και κάνουν κέφι...
Για να είμαστε ειλικρινείς αρχικά δέν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα ....
Ομως τό μάτι μας έπεσε κατα λάθος στήν απάντηση τού Πεταλωτή...
Κανονικά οι ανακοινώσεις τού Πεταλωτή είναι κάτι σάν τήν επικοινωνιακή πολιτική τής ΝΔ...
Κανείς δέν δίνει τήν παραμικρή σημασία ...
Ομως αυτή η ανακοίνωση είχε πλάκα...
Ο μπαγάσας ο Πεταλωτής δείχνει να σπάει πλάκα...
Φαίνεται ότι στήν ΝΔ οι υπέυθυνοι επικοινωνίας έκαναν λάθος στή μετάφραση!!!!
Οπότε τό μεγάλο αναπάντητο ερώτημα παραμένει...
Ποιός έχει δίκιο τελικά ο Πεταλωτής ή η επικοινωνιακή ομαδα τής ΝΔ πού σήκωσε το θέμα?
Μιλάμε για πολύ γέλιο...

Διαβάστε την απάντηση Πεταλωτή (δέν βρήκαμε ανταπάντηση απο τη ΝΔ)




Η απάντηση του Γ.Πεταλωτή

Απαντώντας στη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, είπε ότι την ώρα που η κυβέρνηση, μαζί με όλους τους Έλληνες, «αγωνίζονται για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση, η ηγεσία της ΝΔ παραμένει... χαμένη στη μετάφραση».

Ο κ. Πεταλωτής κάλεσε τη ΝΔ να ξαναδιαβάσει το αυθεντικό κείμενο του βιβλίου του κ. Γκόρντον Μπράουν «και να είναι περισσότερο προσεκτική στο τι αντιλαμβάνονται, τι υιοθετούν και τι αναπαράγουν».

Όπως ειπε ο κ. Πεταλωτής ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας, στο βιβλίο του και στο επίμαχο σημείο, αναφέρεται στις καθυστερήσεις από πλευράς ΕΕ για βοήθεια προς την Ελλάδα, και όχι του Έλληνα πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

«Αυτή ακριβώς η καθυστέρηση,αναφέρει ο κ. Μπράουν ανέβασε το κόστος διάσωσης της Ελλάδας στο ποσό που αντιστοιχεί στον μηχανισμό στήριξης που δημιουργήθηκε.

» Αν δεν πρόκειται για παροιμιώδη γκάφα της ηγεσίας της ΝΔ, πρόκειται απλά για συνειδητή και ωμή προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και απόπειρας παραπλάνησης των Ελλήνων πολιτών από αυτούς που λιποτάκτησαν.»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια