Υστατο χαίρε στόν Σωκράτη....

Τί χώρα είναι αυτή πού δέν μπορεί να εξασφαλίσει στούς πολίτες της τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα?
Τί χώρα είναι αυτή πού μαφιόζοι δρούν ανεξέλεγκτοι?
Κάποτε δέν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία?

Σέ τί είδους χώρες δολοφονούνται δημοσιογράφοι εξαιτίας τής δουλειάς τους?
Μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθούμε ξανά πολλά χρόνια μετά, επιτέλους ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο?
Γιά τί είδους χώρες ο ΟΑΣΕ εκδίδει ανακοινώσεις όπως η πιό κάτω?


Ο ΟΑΣΕ για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια
Στην καταδίκη της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προέβη η εκπρόσωπος για την Ελευθερία του Τύπου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ),Ντούνια Μιγιάτοβιτς όπου με ανακοίνωσή της καλεί τις ελληνικές αρχές να διεξάγουν άμεσες και ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
.... "Καθώς τα κίνητρα της επίθεσης εναντίον του δεν έχουν διευκρινιστεί ζητώ από τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν ότι η δολοφονία αυτή θα ερευνηθεί γρήγορα και εξονυχιστικά και ότι η κοινή γνώμη θα ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις" προστίθεται στην ανακοίνωση.....
...."Η διακήρυξη του Όσλο που υιοθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των 56 κρατών μελών του ΟΑΣΕ συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, δίνει έμφαση στον μοναδικό και ζωτικό ρόλο της ερευνητικής δημοσιογραφίας στην ενδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών.
....."Ελπίζω ότι οι δράστες αυτής της φριχτής δολοφονίας θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης" καταλήγει η επιστολή της Μιγιάτοβιτς













Οι φωτογραφίες απο τό newsit.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι η χωρα του ΠΑΣΟΚ και της αριστεριστικης ατμοσφαιρας.Πολλα αρθρα εχεις γραψει για τη μαγκια του ΠΑΣΟΚ εναντι της ΝΔ και το πλεονεκτημα που εχει επειδη διαθετει πεπειραμενους μαρξιστες.
Να ξερεις ομως οτι ο μαρξισμος καταστρεφει τελικα ολες τις χωρες που αγκαλιαζει.Ολες χωρις καμμια εξαιρεση.