Εγινε το πρώτο βήμα πρός το ΔΝΤ. Επιστολή Παπακωνσταντίνου: Κύριοι Olli Rehn, Dominique Strauss-Kahn, Jean-Claude Trichet....

...Δεύτε τελευταίον ασπασμόν...
Αντε ωρέ, όσοι εχομεν καβάτζας εις το εξωτερικόν να την κάμνομεν σιγά-σιγά...


Ηρθε η ώρα Ελληνες....





Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική...

Ενα βήμα πιο κοντά στην ενεργοποίηση του μηχανισμού

Διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ πάνω σε ένα πολυετές πρόγραμμα οικονομικών πολιτικών για την Ελλάδα ζητά η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, με επιστολή του προς τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων της ΕΕ Όλι Ρεν, τον πρόεδρο της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ και τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ζητά διαβουλεύσεις πάνω σε ένα πρόγραμμα πολυετών πολιτικών, που θα στηρίζεται στα συμπεράσματα του ECOFIN του Φεβρουαρίου και το οποίο θα μπορεί να υποστηριχθεί με οικονομική βοήθεια από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ στην περίπτωση που οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν να αιτηθούν μία τέτοια βοήθεια.

Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή του κ. Παπακωνσταντίνου:

«Προς

Κύριο Olli Rehn,

Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων

Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Κύριο Dominique Strauss-Kahn

Managing Director

Δ.Ν.Τ.

Κύριο Jean-Claude Trichet

Πρόεδρο

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Αγαπητοί Κύριοι,

Σύμφωνα με τη δήλωση της 11ης Απριλίου 2010 για τη στήριξη της Ελλάδας από τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, οι ελληνικές αρχές ζητούν διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πάνω σε ένα πολυετές πρόγραμμα οικονομικών πολιτικών, που θα στηρίζεται στα συμπεράσματα του ECOFIN του Φεβρουαρίου και το οποίο θα μπορεί να υποστηριχθεί με οικονομική βοήθεια από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ στην περίπτωση που οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν να αιτηθούν μία τέτοια βοήθεια.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπακωνσταντίνου»

(Ναυτεμπορική)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιά ανάλυση - όλα τα λεφτά!: http://www.eamb.gr/new_text/giorgo-dnt.htm
Ο χρήστης antinor είπε…
ΣΤΗΝ ΝΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ !!!!!!,ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ??.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΝ ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ,ΓΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΝΤ.

ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΟΣ¨!!!!!!!!¨¨¨