Ο Γιάννης Λάτσιος αλλάζει τα δεδομένα. «Και του φέρθηκε έτσι και θα βγει και δαρμένος»; λένε οι δικοί του...

.....ίσως το «πολιτισμένο» διαζύγιο τους να μην είναι το ίδιο πολιτισμένο στη συνέχεια.....
Βόμβα Λάτσιου για Μενεγάκη!

Σε μία πολύ γνωστή παροιμία, που βρίσκει εφαρμογή σε διάφορα σπιτικά, παρέπεμψε «άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος του Γιάννη Λάτσιου" τον Θέμη Μάλλη (αν κατάλαβα καλά), όταν εκείνος ζήτησε να μάθει την άποψη του Λάτσιου για το διαζύγιο. «Και του φέρθηκε έτσι και θα βγει και δαρμένος»; Αυτή ήτο η απάντηση της «πηγής».




Και τη μετέφερε συγκλονισμένος τηλεφωνικά (δεν είναι στο κοντρόλ της εκπομπής;) ο αρχισυντάκτης της «Πρωινής Μελέτης». Σοκ και δέος στο πλατό της εκπομπής, όπου τα τσακάλια του πάνελ πήγαν να πουν ολόκληρη την παροιμία (σε περίπτωση που δεν την ήξερε ο λαός), (ΣΣ πιθανότατα εννοεί την παροιμία καί κερατάς και δαρμένος) αλλά ο αρχισυντάκτης Μάλλης τους διέκοψε.




Δεν χρειάζεται να δώσουμε ερμηνείες, μένουμε στη δήλωση. Που ολόκληρη έχει ως εξής: «Ψάξτε στην άλλη πλευρά να βρείτε την αιτία. Και του φέρθηκε έτσι και θα βγει και δαρμένος»; Καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι σε περίπτωση που η δήλωση αυτή αντιπροσωπεύει και τον Λάτσιο, τις επόμενες μέρες έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Και ίσως το «πολιτισμένο» διαζύγιο τους να μην είναι το ίδιο πολιτισμένο στη συνέχεια. Ένα έχω να πω. Τι θα κάνουμε, πού κατάντησε κιόλας βαρετή η ιστορία; .....http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=7122120

Σχόλια