Τσαμπουκάς Παπανδρέου στούς διαδρόμους στό Νταβός όταν συναντήθηκε τυχαία με τον Ρουμπινί. Μόνο μπουνίδια δέν έπεσαν...

...Τί είπες ρε γιά μάς ότι έχουμε ήδη χρεωκοπήσει, ότι είμαστε λαμόγια καί ότι κάνουμε μυστικά ντήλς με Κινέζους? Θά σου φάω το λαρύγγι..Εβγα έξω ρέ να τα πούμε αν είσαι άνδρας...Αστα διάλα...
Δείτε στό τέλος τής ανάρτησης βίντεο με δημοσιογράφο να κυνηγάει κυριολεκτικά τόν Γιώργο γιά δηλώσεις. Οι ερωτήσεις τού δημοσιογράφου είναι πολύ επιθετικές. Ο δημοσιογράφος είναι τών FT....
Διαβάζουμε απο το σκάι...
Αποκλιμάκωση για spread - "Αγώνας" για αξιοπιστία
Τάσεις αποκλιμάκωσης παρουσιάζουν τα spread. Σε θετική τροχιά το χρηματιστήριο

Σε μαραθώνιο επαφών και συνεντεύξεων, επιδόθηκε στο Νταβός ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα για την ελληνική οικονομία.

Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με ομάδα 25 διευθυντών και στελεχών ξένων εφημερίδων.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι Έλληνες γνωρίζουν τα προβλήματα και επιθυμούν και οι ίδιοι να προχωρήσουν οι ριζικές αλλαγές


Η ελληνική πλευρά δήλωσε ικανοποιημένη για το επίπεδο της συνομιλίας και για την κατανόηση, που έδειξαν οι ξένοι δημοσιογράφοι.

Ο κ. Παπανδρέου έδωσε σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αναφερόμενος κυρίως στο θέμα της διαφθοράς και στις προσπάθειες να παταχθεί, ενώ ανέφερε την ανεξαρτητοποίηση της Στατιστικής Υπηρεσίας στις αλλαγές, που προωθούνται στη δομή του κράτους, καθώς και στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που θα έχουν κοινωνικές ομάδες στα μέτρα της κυβέρνησης και απάντησε ότι οι Έλληνες γνωρίζουν τα προβλήματα και επιθυμούν και οι ίδιοι να προχωρήσουν οι ριζικές αλλαγές.

Η κυβέρνηση και οι Έλληνες είπε ακόμα ο κ. Παπανδρέου, είναι αποφασισμένοι να αφήσουν οριστικά πίσω το κακό παρελθόν, να γυρίσουν τη σελίδα της κακής κληρονομιάς. Κατέληξε δε, πως η διαφθορά δεν είναι στο DNA των Ελλήνων.

"Η κυβέρνησή μου έχει πει ξεκάθαρα ότι θα λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματα μας" τόνισε ο πρωθυπουργός και σε συνέντευξή του στην ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.

Ο πρωθυπουργός είχε την Παρασκευή τυχαία συνάντηση και με τον γνωστό οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπίνι. Ο κ. Ρουμπίνι είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη, και ο κ. Παπανδρέου ζήτησε εξηγήσεις για τα όσα έγραψε και είπε ο οικονομολόγος.

Απαντώντας, ο κ. Ρουμπίνι δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι δεν ισχύουν τα περί δανείου της Ελλάδας από την Κίνα.

Ο πρωθυπουργός παρατήρησε στον κ. Ρουμπίνι ότι καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα γράψει κάτι να ρωτήσει για το τι ακριβώς ισχύει.

Η σύντομη συνομιλία κατέληξε με τον κ. Ρουμπίνι να εκφράζει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του προς τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα.


Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιτ Μίλιμπαντ, με τον οποίο συζήτησαν ευρωπαϊκά θέματα για την οικονομική κρίση, το Κυπριακό και την διεθνή ασφάλεια με επίκεντρο το Αφγανιστάν.

Επίσης ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Πασκάλ Λαμί και τον επικεφαλής του οργανισμού εργασίας του ΟΗΕ Χουάν Σομάδια.
http://www.skai.gr/articles/news/finance/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B1spread-%CE%91%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1/






Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Γιωργάκης Παπαντρέου, ο Καραγκιόζης φούρναρης!
Καλά λές, παλιοκατάσταση ασταδιάλα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κωμωδία ειδήσεων, με πρωταγωνιστή πρωθυπουργό καρικατούρα.
Εικονική πραγματικότητα από τους άρχοντες της πολτικής επικοινωνίας.