Ευτυχώς υπάρχουν και Βούλγαροι!!...Ο Μπορίσοφ έπεισε τους Ελληνες αγρότες!!!

Ο Μπορισοφ επεισε τους Ελληνες αγροτες!!!
Συγχαρητηρια στον κο Μπορισοφ και τον θαυμασμο (!!) μας στους Ελληνες αγροτες..Μπραβο τους!!!Ειναι ελληνες με τα ολα τους..

Αντιγραφω..

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/01/2010_319489



Συνάντηση Βούλγαρου πρωθυπουργού με αγρότες

Συνάντηση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό είχαν οι Έλληνες αγρότες σε ελληνικό έδαφος,.
Ανοίγουν τα ελληνικά σύνορα έπειτα από τη συνάντηση του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ με ΈΛληνες αγρότες. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός έπειτα από τηλεφωνική συννενόηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό συνάντησε τους αγρότες πέντε χιλιόμετρα έξω από τον Προμαχώνα, σε ουδέτερη ζώνη.



Η κίνηση, ωστόσο, αυτή, προκάλεσε αιφνιδιασμό, αλλά και δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά αν και διπλωματικές πηγές τονίζουν ότι η συνάντηση αυτή ήταν εν γνώσει της ελληνικής πλευράς.









*************************************
Και σχολιαζω..


Τελικως ειμεθα τυχεροι.Ευτυχως υπαρχουν και Βουλγαροι..Μονο μηπως τυχον και θυμωση η κα Παπαρηγα που δεν την ελαβαν υπ οψιν τους?Ας ελπισουμε ότι θα αποφευχθη διπλωματικο επεισοδειο..



Οσο για τους δικους μας είναι αχρηστοι. Κυβερνησι κα αντιπολιτευσι..Το απεδειξαν πληρως,. Αντι να ομονοησουν και να στηριξουν την κυβερνησι στο θεμα των αγροτων αρχισαν τα ναι μενα αλλα δε../Τα ιδια και ο κος καρατζαφερης ..

Ας καλεσουν τωρα στο κοινιβουλιο και τον Βουλγαρο Πρωθυπουργο να μας βοηθα και να συμβουλευη τους αχρηστους..

Ιασων



ΣΣ: Νά και τό story ολόκληρο όπως περιγράφεται απο τό ΑΠΕ

Ανοιχτή έως τις 22:00 θα είναι η συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα, σε μια κίνηση καλής θέλησης των αγροτών μετά από συνάντηση που είχαν με το Βούλγαρο Πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή Ελληνων αγροτών που έχουν αποκλείσει τον συνοριακό σταθμό συναντήθηκε το απόγευμα με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μποϊκο Μπορίσοφ.

Η συνάντηση έγινε σε βουλγαρικό έδαφος, μετά απο αίτημα των αγροτών της περιοχής των Σερρών, οι οποίοι αμέσως μετά, σε μια χειρονομία καλής θέλησης, όπως δήλωσαν εκπρόσωποί τους, άνοιξαν τη συνοριακή διάβαση, από τις 5 το απόγευμα και θα επιτρέπουν την απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων μεχρι τις 10 το βράδυ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν, θα συσκεφθούν για να καθορίσουν την περαιτέρω σταση τους.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας έφτασε στο βουλγαρικο μεθοριακό σταθμό Κούλατα με ελικόπτερο.

Στην εννιαμελή επιτροπή των ελλήνων αγροτών που είχε περάσει στο βουλγαρικό έδαφος ανέφερε οτι προτού ξεκινήσει απο την Σόφια μίλησε τόσο με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ανέφερε ο κ. Μπορίσοφ, δεν ήταν αντίθετος με την συνάντηση στα σύνορα. Την τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαίωσε και το Γραφείο του Πρωθυπουργού [Βλέπε άρθρο] . Συνομιλία είχε και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μπορίσοφ κάλεσε τους αγρότες «στο όνομα της ελληνοβουλγαρικής φιλίας» να ανοιξουν τα σύνορα κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν απελευθερώνοντας την διάβαση μέχρι τις 22:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εικόνα ολοκληρώνεται με αυτό...

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Boyko Borisov, κατόπιν πρωτοβουλίας του δευτέρου.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Βούλγαρο ομόλογό του, για την πρόθεση του να μεταβεί στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Βούλγαρους μεταφορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρωθυπουργός, παράλληλα, συμφώνησε με την πρόθεση του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας και τον προέτρεψε, να συναντηθεί με αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών που έχουν κλείσει τη συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα, επί Βουλγαρικού εδάφους, για να τους εξηγήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα του από τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Βούλγαρο ομόλογό του, ότι και σήμερα απηύθυνε από το Βήμα της Βουλής, μήνυμα προς τους αγρότες, προκειμένου να ανοίξουν οι δρόμοι και να προσέλθουν στον δημόσιο διάλογο για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γεωργίας, καθώς όπως τόνισε, είναι ο μοναδικός τρόπος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους αγρότες.(Ναυτεμπορική)

Σχόλια