Θρήνος στην Κύπρο για το θάνατο νεαρού εκδότη.

(ΣΣ: Νά σημειωθεί ότι οι δύο Κύπριοι (πατέρας καί γιός) φέρονται σύμφωνα με δημοσίευμα τής εφημερίδας το ΠΑΡΟΝ τής περασμένης Κυριακής να βρίσκονται πίσω απο την επανακυκλοφορία τού ΕΤ καί γενικώς να επιθυμούν επέκταση τών εκδοτικών δραστηριοτήτων τους και στην Ελλάδα)
Το θύμα σε δηλώσεις του μέσα στις γιορτές είχε εκφράσει και την αντίθεσή του στην πολιτική του προέδρου Χριστόφια στο Κυπριακό ζήτημα.
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την εν ψυχρώ δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, γιού του επιχειρηματία – εκδότη Κωστή Χατζηκωστή.

Ο άτυχος νεαρός δέχθηκε δύο πυροβολισμούς την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από μία σύσκεψη στο κανάλι Σίγμα, ιδιοκτησίας του πατέρα του. Δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν και έβαλαν εναντίον του δύο φορές. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.





Η είδηση της δολοφονίας τον Άντη Χατζηκωστή έπεσε σαν κεραυνός και αμέσως έσπευσαν στο σημείο κρατικοί αξιωματούχοι, ανάμεσά τους υπουργοί και ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής.

Ο πατέρας του θύματος, ο επιχειρηματίας Κωστής Χατζηκωστής, την ώρα της δολοφονίας του γιου του βρισκόταν στην Αθήνα και επιστρέφει εσπευσμένα στην Κύπρο.

Για την Κύπρο θα αναχωρήσει το πρωί και η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση, η οποία είναι φίλη του θύματος και της οικογένειας του.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του νεαρού επιχειρηματία, πολλοί συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις της οικογένειας Χατζηκωστή έσπευσαν στο σημείο του φόνου.

Η συγκίνηση είναι διάχυτη σε όλη την Κύπρο, καθώς δεν υπάρχουν φανερά κίνητρα για τη στυγερή δολοφονία.

Η οικογένεια Χατζηκωστή κατέχει το τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα, το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι της Κύπρου, τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό, την εφημερίδα Σημερινή, πολλά έντυπα και περιοδικά, καθώς και αρκετές επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.
Ο Άντης Χατζηκωστής, αλλά και ο πατέρας του, είχαν ταχθεί στο παρελθόν μέσω των εντύπων τους κατά του σχεδίου Ανάν, ενώ το θύμα σε δηλώσεις του μέσα στις γιορτές είχε εκφράσει και την αντίθεσή του στην πολιτική του προέδρου Χριστόφια στο Κυπριακό ζήτημα.........http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=29250

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ..ΑΓΓΛΟΥΣ,
ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΚΤΛ..
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ
ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...ΕΚΔΟΤΕΣ..?
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ..
ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ
ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ..ΠΡΟΟΔΟΥ,ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΚΔΟΤΩΝ.
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.