Η Μπακογιάννη στό Mega τό πρωί τής Πέμπτης. Τί είπε....

Σε δημόσιο διάλογο εφ' όλης της ύλης καλεί τους άλλους δύο υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη,

επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστούν πλήρως όλες οι πολιτικές θέσεις που θα κληθεί να υποστηρίξει το κόμμα ως αντιπολίτευση αρχικά και σύντομα ως επόμενη κυβέρνηση.
Μιλώντας στο Mega το πρωί της Πέμπτης, η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ακόμη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο -εφόσον το επιθυμεί, όπως είπε- σε δημόσιο διάλογο, είτε από τηλεοράσεως, είτε σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο, επισημαίνοντας ότι είναι μια πιο δημοκρατική διαδικασία από τους παράλληλους μονολόγους.





Σημείωσε, δε, πως είναι προτιμότερο να γίνει διάλογος μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, παρά διαξιφισμοί μεταξύ των υποστηρικτών τους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως, παρά το γεγονός ότι έχει ερωτηθεί, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση του στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Σημείωσε, ακόμη, πως πρέπει να φανεί εάν οι πολιτικές των υποψηφίων είναι ανανεωμένες, ή αν έχουν μείνει στο παρελθόν· εάν κάποιοι έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, λέγοντας πως όταν εκείνη ήταν υποψήφια για το Δήμο Αθηναίων απέσπασε μεγάλο ποσοστό, παρά το γεγονός ότι δεν κατέθεσε την κομματική της ταυτότητα, παρά τη μόδα που επικράτησε.

Όσον αφορά στο θέμα της ιδεολογικής καθαρότητας της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε την αντίθεσή της, σημειώνοντας πως με αυτόν τον τρόπο η παράταξη θα συρρικνωθεί. Ακόμη, παρατήρησε πως το 2009 οι ψηφοφόροι δεν είναι σε μαντριά.

Σε ερώτηση εάν οι θέσεις του Π.Ψωμιάδη είναι πιο κοντά σε αυτές του Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έχουν δώσει μαζί πολλούς αγώνες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ερωτηθείσα για τις σχέσεις της με το ΛΑΟΣ, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι παρά ορισμένες ακραίες θέσεις που έχει διατυπώσει ο Γ.Καρατζαφέρης, θα συζητούσε μαζί του όπως και με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ερωτηθείσα για την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο που δέχθηκε από δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία έχει καταγγείλει, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι «σε μια πολιτισμένη χώρα, τέτοιου είδους επιθέσεις θα έπρεπε να βρίσκουν αντίσταση» και πρόσθεσε: «Εάν υπήρχε προσωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, εγώ θα την είχα καταδικάσει».

Newsroom http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1076462&lngDtrID=244

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι και να κανει τωρα ,οτι και να πει ,οπουδηποτε και σε οποιον δηποτε,δεν προκειτε να την πιστεψω...ο διαβολος μεταμορφωμενος ειναι...αν θυμαμαι ομως καλα ,αυτη δεν ειχε απορρηψει καθε διαλογο και ηθελε "κεκλυσμενων των θυρων"να γινει η ψηφοφορια για αρχηγο; τωρα τι παει να μας πουλησει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί κακόμοιρα που είναι τα παιδιά που ψηφίζουν Θοδωρούλα!
Πήραν μία μεγάλη χαρά όταν έριξαν τον Κώστα Καραμανλή και σκέφτηκαν ότι ήλθε η ώρα του Μητσοτακέϊκου, πάλι.
Όμορφα, ομολογουμένως, τα είχαν κανονίσει.
Εκλογή από το (μαγειρεμένο) συνέδριο και πάμε ξανά για καινούργιους Χριστοφοράκους.
Ποιός νοιάζεται για τη γνώμη του απλού νεοδημοκράτη;
Παρωχημένα πράγματα.
Παίζει όμως κάτι παιγνίδια η ζωή!
Τους έμεινε μόνο η χαρά, γιατί τους τη χάλασε τη δουλειά ο Αβραμό.
Νόμιζαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κτήμα τους.
Δεν σφάξανε, παίδες.
Μετά τις 29 του Νοέμβρη να πάτε να κάνετε ένα δικό σας κόμμα, να δούμε τότε πόσα απίδια θα πιάσετε μόνοι σας.
Το στοίχημα είναι ποιός θα πάρει πιό πολλές ψήφους, η Μητσοτάκαινα ή ο Τσίπρας;
Ντέρμπυ.