Η Μαρία Δαμανάκη νέα Επίτροπος στην Ε.Ε. Εχει αρχίσει καί ρετάρει ο Γιώργος...

Η υπάρχει πραγματικά μεγάλη έλλειψη στελεχών στό ΠΑΣΟΚ ή ο Γιώργος ανταμοίβει τήν Δαμανάκη με μιά θέση στήν ΕΕ ή ο μπαγάσας ο Γιώργος έχει αρχίσει να ρετάρει...
Η Δαμανάκη ένα - κατά τη γνώμη μας - μέτριο στέλεχος, πού μετά βίας στέκεται στήν ελληνική πολιτική σκηνή θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην κυβέρνηση τής ΕΕ? Τί είδους επιλογή είναι αυτή? Τεχνοκρατική δέν είναι (δέν γνωρίζουμε η κ Δαμανάκη να έχει κάποια ειδίκευση), πολιτικά δέν μπορούμε να πούμε ότι είναι καί καμμιά διάνοια, γιά τούς Καμπουράκη -Οικονομέα κάνει καί άν.... οπότε είναι μιά "παράξενη" επιλογή...

Διαβάζουμε στίς ειδήσεις ....
Η Μαρία Δαμανάκη θα είναι η νέα Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά το τέλος της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ για την εκλογή προέδρου και ύπατου εκπροσώπου για την εξωτερική πολιτική.

«Έχω επιλέξει, ένα πρόσωπο το οποίο έχει μεγάλη προσφορά στην ελληνική πολιτική ζωή, πολλούς αγώνες για τη δημοκρατία, και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει και στην Ευρώπη από όποια θέση και αν αναλάβει στην Επιτροπή. Είναι η Μαρία Δαμανάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.






Σχόλια

Ο χρήστης typhoon είπε…
Είδες που σου ξεφεύγουν πράγματα? Η Δαμανάκη έχει ειδίκευση (στο Πολυτεχνείο το 73 δεν πέρναγε απέξω και τη μαζέψανε για εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο), είναι Διπλ/χος Μηχανικός και έχει Τεχνική Εταιρία που ασχολείται με Μελέτες και Έργα σε Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Τώρα το έχει σημαίνει συνδέεται...
Όπως καταλαβαίνεις είναι χρυσή θέση γι' αυτήν, ειδικά αν της προκύψει η θέση Περιβάλλοντος ή Ενέργειας!