Τό καλύτερο σενάριο θα ήταν να υπάρχουν δύο προτάσεις γιά τήν αρχηγία. Νά μπούν έτσι τά σωστά διλήμματα. Να αναδειχθεί η ουσία τής σύγκρουσης....

Κατά τη γνώμη μας όσο περισσότεροι υποψήφιοι για την αρχηγία τής ΝΔ υπάρξουν τόσο πιό θολά θα είναι τα διλήμματα τόσο πιό πολύ θα χαθεί η ουσία...
Τό καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν δύο υποψηφιότητες οι οποίες να συγκεντρώσουν, να ομαδοποιήσουν δύο αντιλήψεις ....

Εάν δέν συμβεί αυτό η διαδικασία θα θολώσει και θα χαθεί η κεντρική ουσία...
Τό κεντρικό νόημα...
Καί αυτό δέν πρέπει να συμβεί...
Η κεντρική ουσία , το κεντρικό νόημα τής επερχόμενης σύγκρουσης πρέπει να αναδειχθεί με σαφήνεια....

Σχόλια

Ο χρήστης Αποστόλης είπε…
Μα δύο είναι οι διεκδικητές, η Ντόρα και ο Σαμαράς. Οι υπόλοιποι παίζουν το ρόλο του λάγού, είτε της Καραμανλικής είτε της Μητσοτακικής πτέρυγας. Προσωπική μου επιθυμία (μπορεί να διαφωνείτε) είναι να νικήσει ο Σαμαράς ώστε να αναγκαστεί η γάγγραινα του κόμματος (Μητσοτακικοί) να αποχωρήσουν. Από το '93 και μετά πριονίζουν την καρέκλα του εκάστοτε αρχηγού. Ο Καραμανλής ήταν απλώς πιό ευέλικτος και επιβίωσε περισσότερο.
Ο χρήστης Politikoextrem είπε…
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ?

ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΗΧΗΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

Ή ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ?
Ο χρήστης Dexia Tis Edem είπε…
H υποψηφιοτητες θα είναι 4 άντε και ο ψωμιάδης, το θέμα δεν είναι πόσοι θα είναι αλλά να εκλεγούν απο την βάση του κόμματος και όχι απο 5000 συνέδρους, που δεν ξέρουμε και κατα ποσο στυρίζουν ακόμα την νεα δημοκρατία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελα Αντωνη!!