Επικρατεί τό αυτονόητο, τό προφανές. Εκλογή προέδρου απο τήν κάλπη....

Από ότι φαίνεται ο Καραμανλής θα παραμείνει για κάποιες μέρες ακόμα πρόεδρος έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου...

Φαίνεται ότι τελικά καταλήγουμε στό προφανές, στό αυτονόητο, στό πολιτικά ορθό...
Εκλογή προέδρου απο την κάλπη...
Οπότε οι ΝΔτες θα κληθούν σύντομα να αποφασίσουν ποιόν θέλουν γιά πρόεδρο...
Θεωρούμε ιστορική τη στιγμή και πιστεύουμε ότι δημιουργούνται σιγά σιγά οι προυποθέσεις για την ανάκαμψη τής κεντροδεξιάς....
Τίς επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική μάχη τών υποψηφίων για την προεδρία...
Ο λόγος για πρώτη φορά στόν ΝΔτη ...

Σχόλια

Ο χρήστης socrates είπε…
Ας αποφασίσουν επιτέλους μία στρατηγική που να έχει μέλλον.
Ή εκλογή από όλο το νεοδημοκρατικό λαό ή μαγειρεμένη ηγεσία της κυρίας Μπακογιάννη σε μια Ν.Δ. που, νομοτελειακά, θα ακολουθήσει τα χνάρια του Γ.Μαύρου και του Ζίγδη.
Η χαρά του Γιωργάκη, των καναλαρχών και των αμερικάνων.
Ας σκεφτούν σκληρά οι "πεφωτισμένοι" υποψήφιοι και ας κάνουν ότι νομίζουν.
Να μην ξεχάσουν όμως ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο λαός στις εθνικές εκλογές.
Πάντα.
(ΥΓ.: οι 8 μονάδες που έχασε η ΝΔ μέσα σε δύο χρόνια θα έπρεπε να τους γίνει μάθημα, ιδιαίτερα εάν σκεφθούν ότι πάνω από το 50% των απωλειών της ΝΔ ήταν αποχή - ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf,
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θα είναι σημαντική παρακαταθήκη η εκλογή από τη βάση και ο καλύτερος τρόπος είναι η παραμονή του Καραμανλή στη θέση του προέδρου για όσο διάστημα χρειαστεί (ελπίζω σύντομο) μέχρι να μπορέσουν να στηθούν κάλπες. Η άλλη πρόταση, να εκλεγεί δηλαδή πρόεδρος πρώτα από τους συνέδρους και μετά να στηθούν κάλπες για νομιμοποίησή του από τη βάση, είναι γελοία.

Πάντως, ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε πολίτες μιας χώρας όπου το αυτονόητο παραμένει ζητούμενο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είμαι σίγουρος αν το προφανές και αυτονόητο θα γίνει και πράξη. Ήδη οι λαγοί οεισμένων(βλ. Μεϊμαράκης) τρέχουν για να μας πείσουν για άλλα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η δεύτερη εκλογή του Παπανδρέου ήταν μεγάλη μαγκιά και να την αντιγράψουμε. Ποτέ δεν ήμουν και ούτε θέλω να είμαι μέλος της Ν.Δ , αλλά ΠΑΝΤΑ ήμουν ( ακόμη και τώρα) ψηφοφόρος της. Πιστεύω ότι μου πέφτει λόγος για τον αρχηγό.
Θόδωρος Κ.