Ψήφο σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που, ανανεωμένη ριζικά, θα συνεχίσει να τολμά ή ψήφο επιστροφής στο παρελθόν, στό ΠΑΣΟΚ ....

Κατά τη γνώμη μας τό δίλημμα τής ανανεωμένης κυβέρνησης ΝΔ πού έρχεται απο το μέλλον σέ αντιδιαστολή με το παλιό λαικιστικό ΠΑΣΟΚ πού είναι παρελθόν, είναι απο αυτά πού θα μπορούσαν να λειτουργήσουν,

κάτω φυσικά απο το κεντρικό δίλημμα υπευθυνότητας και ανευθυνότητας....
Κατά τη γνώμη μας πάντα, ο κόσμος ήθελε να ακούσει ότι θα υπάρξει ανανέωση στήν κυβέρνηση...
Τό περίμενε...
Θά μπορούσε να λειτουργήσει...

Πιό κάτω θα δείτε τήν πρόταση τής Μπακογιάννη πρός τούς ψηφοφόρους...
Δέν βάλαμε άλλες προτάσεις γιατί κανείς άλλος (κεντροδεξιός πολιτικός) δέν μάς έστειλε...
Οπως όλοι βλέπετε το ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί στό διαδίκτυο...
Καί σάν κόμμα και σάν πρόσωπα...
Απο τήν κεντροδεξιά παράταξη η μόνη πολιτικός πού ασχολείται σοβαρά με το διαδίκτυο (δηλαδή επαγγελματικά καί με συνέπεια σέ βάθος χρόνου) είναι η Μπακογιάννη...
Οι άλλοι είτε δέν γνωρίζουν τί είναι αυτό, είτε κάθονται καί γλείφουν κάποιους στό διαδίκτυο επειδή φοβούνται ότι θα τούς κράξουν....


Διαβάστε τίς θέσεις τής Μπακογιάννη ....

Φίλες και Φίλοι,

Στις 4 Οκτωβρίου δίνουμε μια κρίσιμη εκλογική μάχη. Ψηφίζουμε για την πορεία της πατρίδας μας προς το αύριο. Επιλέγουμε την κυβέρνηση που μπορεί να δώσει νέα ελπίδα και προοπτική στη χώρα.

Tο δίλημμα που έχουμε μπροστά μας είναι ξεκάθαρο:
Ψήφο σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που, ανανεωμένη ριζικά, θα συνεχίσει να τολμά για να ξεπεράσει η Ελλάδα τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Ή ψήφο επιστροφής στο παρελθόν, σε ένα ΠΑΣΟΚ που επενδύει, όπως πάντα, στην δημοκοπία και τον κομματισμό.


Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική. Κάθε ψήφος μετράει. Η αποχή δεν είναι μόδα, ούτε άποψη. Η αποχή είναι να αφήνεις τις δικές σου αποφάσεις σε άλλους. Είναι ισοπέδωση. Και η ισοπέδωση δεν αποτελεί λύση, ούτε διέξοδο. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και αυτό έγινε ξεκάθαρο σε αυτή την προεκλογική περίοδο.

Μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες, είχαμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το σχέδιό μας για την Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου, δυστυχώς σπατάλησαν αυτή την ευκαιρία. Το περίφημο σχέδιο των 100 ημέρων, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά διακηρύξεις γενικών αρχών και κούφιες υποσχέσεις. Δεν έδωσαν ουσιαστικές και πειστικές απαντήσεις, για το που θα βρουν τα χρήματα για τις παροχές που αφειδώς υπόσχονται, για το τι θα κάνουν με τα μεγάλα θέματα της Παιδείας, των αποκρατικοποιήσεων, των μεταρρυθμίσεων στο κράτος. Πίσω από την αοριστολογία και την ασάφεια, κρύβονται νέοι φόροι και μεγαλύτερα χρέη. Αυτό έγινε ξεκάθαρο.

Ο Κώστας Καραμανλής και όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, από την αρχή μιλήσαμε ξεκάθαρα. Για το έργο της τελευταίας πενταετίας που, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες, πήγε τη χώρα μπροστά. Παλέψαμε με παθογένειες δεκαετιών. Η διεθνής οικονομική κρίση μας πήγε βήματα πίσω. Την αντιμετωπίζουμε όμως από καλύτερη αφετηρία. Ακόμη και σήμερα, η ανεργία είναι χαμηλότερη από το 2004. Μιλήσαμε για την ανάκαμψη της οικονομίας και τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για να βγούμε με ασφάλεια από την κρίση. Για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν την Ελλάδα δυναμικά στη νέα εποχή. Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται αποφασιστικότητα, πρόταση για το μέλλον, ισχυρή ηγεσία. Γι’ αυτά ψηφίζουμε την Κυριακή. Παίρνουμε απόφαση ευθύνης, ψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία.

Έχω μάθει να δίνω δύσκολους αγώνες. Για τη Νέα Δημοκρατία, για την Αθήνα, για την Ελλάδα. Βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Σας μιλώ ξεκάθαρα.

Δύναμή μου, είναι η δική σας εμπιστοσύνη. Αυτήν σας ζητώ και πάλι. Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ζητώ ξανά τη στήριξή σας. Ζητώ την ψήφο σας στην Α’ Αθηνών.

Σας καλώ να είστε παρόντες, ενεργοί συμμέτοχοι στον αγώνα για τη νέα πορεία της Ελλάδας. Είναι πορεία δημιουργίας, αισιοδοξίας, προοπτικής. Πρέπει να τη διεκδικήσουμε. Μπορούμε να την κερδίσουμε. Ξεκάθαρα.





Ντόρα Μπακογιάννη
Υποψήφια Βουλευτής Ά Αθηνών



Σχόλια