Μαύρα μεσάνυχτα συνάντησε τούς επιχειρηματίες η νέα ηγεσία τού Υποδομών, Μεταφορών καί Δικτύων καί άλλα παραπολιτικά...

***132 απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών προς τις Ελληνικές Αρχές αποκαλύπτει το νέο βιβλίο των Αθανασίου Ελλις και Μιχάλη Ιγνατίου για τα Ιμια.

Τουλάχιστον ας μάθουμε κάποτε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την νύχτα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και πώς φτάσαμε να ευχαριστούμε δημόσια τις ΗΠΑ.


*** Ωραία και καλή η απόφαση για υβριδικά αυτοκίνητα στους κρατικούς λειτουργούς. Αφού όμως οι λιμουζίνες κόβονται για εξοικονόμηση χρημάτων, πώς κάνουμε οικονομία με τα υβριδικά που το καθένα κοστίζει από 23.000 έως 27.000 ευρώ, όσο δηλαδή ένα συμβατικό μοντέλο 2.000 έως 2.400 κυβικών; Και μια άλλη απορία που έχουμε: τα νέα αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν στις λεωφορειολωρίδες και θα παρκάρουν όπου τύχει, όπως γίνεται και με τις λιμουζίνες;


***Με όρους απόλυτης διαφάνειας θα γίνει ο νέος διαγωνισμός για τα 24 αεροπορικά δρομολόγια των άγονων γραμμών, διατείνεται η νέα ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Και καλή τη πίστη, την πιστεύουμε. Στη σημειολογία όμως δεν δείχνουν να δίνουν την πρέπουσα βαρύτητα ούτε ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας, ούτε ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης. Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς, ότι συνάντησαν απόγευμα με βράδυ τους εκπροσώπους των εταιρειών και ότι η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε …μαύρα μεσάνυχτα.


*** Δεν του βγαίνει το σχέδιο του Μεϊμαράκη. Ήθελε να γίνει αρχηγός ή τουλάχιστον μεγαλοπαράγοντας του νέου αρχηγού. «Εν αγνοία» του κινήθηκε διαδικασία των υποστηρικτών του. «Εν αγνοία» του γίνονταν διαρροές στα ΜΜΕ για το πόσο θέλουν οι πάντες τον Βαγγέλη, έσερνε μαζί του και τις κάμερες σε κάθε του συνάντηση… το αποτέλεσμα; Να μας κάνει μουρίτσα στο τέλος και να μας πει ότι τσαντίστηκε και μπορεί να μην πάει στο συνέδριο… Τι μας λες… Θα βάλει τα κλάματα το 33.5 %.


***Είχε ανάγκη τώρα η πρώην υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη να βγει σε μία lifestyle εκπομπή και να μιλήσει για τον έρωτά της με τον Ισίδωρο Κούβελο; Οκ, διεκδικεί την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Και αυτό σίγουρα ξεπεράστηκε όταν αποκάλυψε μυστικά για την σχέση της με το νυν σύζυγό της, τον οποίο ενέκρινε όπως είπε ακόμη και ο πεθερός της, πατέρας του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη. Αν μη τι άλλο, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια οικογενειακά μυστικά.


***Ούτε, όμως, ένας πολιτικός του βεληνεκούς του Γεράσιμου Αρσένη έχει καμία υποχρέωση να βγαίνει σε μεσημεριανές εκπομπές για να αναλύει λεπτομέρειες του έρωτά του με τη Λούκα Κατσέλη και την ταραχώδη ζωή του, εντός και εκτός Βουλής. Αν μη τι άλλο, ας μην απομυθοποιούμε πρόσωπα για τα οποία έχουμε μία τουλάχιστον θετική γνώμη…


*** Πήγε χθες ο Παπανδρέου στα καμένα, για να μας πείσει ότι μπορεί να υπάρξει η «πράσινη ανάπτυξη». Και ερωτώ: Από το κάρβουνο θα ξεκινήσει την πράσινη ανάπτυξη; Μπήκε στα δύσκολα για να τα καταφέρει ή για να έχει το άλλοθι; «Δεν τα καταφέραμε, ήταν δύσκολο εγχείρημα». Ας ξεκινήσει από κανένα πάρκο και βλέπουμε.


***Μέχρι και ο Καραμανλής τους βαρέθηκε. Έβαλε το τζινάκι του και διεμήνυσε πως ότι και να γίνει στις 7 Νοέμβρη, αυτός αποχωρεί. Κρατήστε και λίγο τα προσχήματα ρε παιδιά. Αν δεν αντέχετε εσείς να στηρίξετε την παράταξη, γιατί να ασχοληθούν οι παρακάτω;


***Ωρα ΠΑΣΟΚ: Είναι η φράση που άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν οι δημοσιογράφοι στα υπουργικά γραφεία για τις συναντήσεις τους με τους υπουργούς. Θυμήθηκαν τις παλιές εποχές όπου όλα τα ραντεβού των υπουργών ήταν καθυστερημένα καθώς σήμερα για παράδειγμα, ο κος Ραγκούσης, υπουργός εσωτερικών, ενώ αρχικά είχε συνάντηση στις 12 και μετά στις 12:30 με τους δημοσιογράφους, τελικά κατέληξαν να συναντηθούν λίγο πριν από τις 2.


***Σφόδρα ενοχλημένος, στενοχωρημένος και ταπεινωμένος νιώθει ο πρώην υφυπουργός υγείας Γιώργος Παπαγεωργίου. Πληροφορίες λένε ότι έχει κλειστεί στο σπίτι του στην Αρτα και ψάχνει να βρει τους λόγους για τους οποίους δεν τον εξέλεξαν στη Βουλή, όντας υπουργός οι συμπολίτες του. Για το λόγο αυτό δεν παρέστη προφανώς και στην τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου του.


*** Με τιμές έχει γίνει δεκτός ο διάσημος αρχιτέκτονας Χ. Ασεμπίγιο, τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν την κυβέρνηση. Καμία αντίρρηση! Ούτε συμφωνούμε με διάφορους κομπλεξικούς που λένε γιατί να φέρνουμε ξένους, δεν είναι καλοί οι δικοί μας. Θέλουμε, όμως, να μας πει η κυβέρνηση πόσο θα μας κοστίσει το μαλλί του... Ασεμπίγιο. Αεροπορικά, ξενοδοχεία και βεβαίως η αμοιβή του διάσημου από την Ισπανία. Διότι προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρόταν για τα... golden boys. Μήπως μας έφερε με το καλημέρα diamond boy;


*** Τεχνηέντως στα διάφορα μέσα ενημέρωσης παίζει ότι οι μνηστήρες για την προεδρία της ΝΔ διαφωνούν και αντιπαρατίθενται για τον τρόπο εκλογής. Στην πραγματικότητα, Αβραμόπουλος και Σαμαράς συμφωνούν σε εκλογή από την βάση και μόνο η Ντόρα επιχειρεί να εκλεγεί πρώτα ο πρόεδρος από ένα ελεγχόμενο σώμα και κατόπιν να γίνει η εκλογή από την βάση. Πολύ περίεργο, αν σκεφθεί κανείς ότι εκείνη εμφανίζεται δημοφιλέστερη όλων στις δημοσκοπήσεις...http://www.star.gr/index.php?ID=V9CYmLubZ06yITAi&Rec_ID=13811



Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα τρωκτικά και οι χυχτερίδες κυκλοφορούν κυρίως στο σκοτάδι.
Τί ακριβώς σου κάνει εντύπωση;
Πρέπει να ξεπληρώσουμε και τα γραμμάτια που υπογράψαμε προεκλογικά, δεν γίνεται διαφορετικά.
Είμαστε κύριοι εμείς, τον τηρούμε το λόγο μας!
Δεν θυμάστε που έλεγε προεκλογικά ο Γιωργάκης "εγγυώμαι" και "δεσμεύομαι" και πολλά άλλα τέτοια κουλά;
Στο Μπόμπολα και τον Αλαφούζο απευθυνόταν ο άνθρωπος.
Pay back time!