Τέσσερις συλλήψεις μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς»; Οι συλληφθέντες είναι γόνοι εύπορων αλλά χωρισμένων οικογενειών των Βορείων Προαστίων....

Στην σύλληψη τεσσάρων νεαρών ατόμων που φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» προέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές, αφού προηγουμένως είχε εντοπιστεί στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδίου, γιάφκα της οργάνωσης που ευθύνεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι γόνοι εύπορων αλλά χωρισμένων οικογενειών των Βορείων Προαστίων, που διατηρούσαν σπίτια και στις περιοχές πέριξ των Εξαρχείων. Πρόκειται για ένα ζευγάρι και άλλους δύο άνδρες (συνολικά δηλαδή τρεις άνδρες και μια γυναίκα).

Όπως μάλιστα πληροφορείται το star.gr, στην γιάφκα της οργάνωσης, που εντοπίστηκε στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Καραολή και Δημητρίου βρέθηκε μέχρι και αυτοσχέδιος μηχανισμός έτοιμος προς χρήση, ενώ αίσθηση προκαλεί ότι εντοπίστηκε και χρονοσχεδιάγραμμα δέκα ημερών, το οποίο αφορούσε τους μελλοντικούς πολιτικούς στόχους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» μέχρι και τις εκλογές.







Αυτήν την ώρα η επιχείρηση της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού διεξάγονται έρευνες και σε άλλα σπίτια της Αθήνας και των Βορείων Προαστίων της. Συγκεκριμένα, οι έρευνες γίνονται σε Εκάλη, Κηφισιά, Παλαιό Ψυχικό, Γκύζη και Εξάρχεια, ενώ έχουν επεκταθεί και στην Θεσσαλονίκη...
http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=15644

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
Ετσι μπραβο,να του ξεπατωσουν ολους και να πανε εκει που επηγαν και οι αλλοι,να δουν τι σημαινει βερυκοκο.Απο την αλλη πλευρα να σκασουν να φωναζουν και να βριζουν τα παραθυρα και οι δημοσιοραφοι του κ...υ,οτι η αστυνομια δεν κανει την δουλεια της.ΜΠΡΑΒΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.
ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;
Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους τρομοκράτες και τους κουκουλοφόρους.
Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.
Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).
Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;
ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.
Αυτός που είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει θετικά τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.
Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.
Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους και τους επαγγελματίες πράκτορες της CIA που έχουν φέρει την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.
Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.