Υπάρχει κάποιος λόγος πού ο κ. Παπανδρέου ενοχλείται απο τόν αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη; Γιατί ρίχνει σκιές στή σχέση μας με τη Ρωσία;


«Άνευ λόγου και αιτίας, ο κ. Παπανδρέου έριξε σκιά στις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η διακρατική συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε: «Διαφημίζουν τον περίφημο αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, για τον οποίο βεβαίως παλέψαμε και εμείς, αλλά η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς. Εμείς θα διασφαλίσουμε τους περιβαλλοντικούς όρους και σε ξηρά και σε θάλασσα».

«Οι τοποθετήσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκπλήσσουν και θέλω να πιστεύω ότι εντάσσονται στις ανεύθυνες υπερβολές της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Μιλώντας για τις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία, η ΥΠΕΞ έκανε λόγο για «σχέσεις για την ισόρροπη ανάπτυξη των οποίων, αυτή η Κυβέρνηση έχει εργαστεί ακούραστα τα τελευταία χρόνια. Σχέσεις που στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

«Θα ήθελα, για μία ακόμα φορά, να υπογραμμίσω ότι η άσκηση της εξωτερικής πολιτικής απαιτεί υπευθυνότητα και συνέπεια», κατέληξε.http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/10/1713288.htm

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν βγει ο ΓΑΠ, πάλι θα σκύψουμε το κεφάλι σε τούρκους, παλι θα έχουμε Ιμια, ναι σε μελλοντικό σχέδιο Ανάν, και φυσικά οχι βετο στα Σκόπια. αν βγάλουμε τον γαπ αποδεικνυουμε, και λυπάμε που το λέω, τον ραγιαδισμό μας.
Ο χρήστης Γραφεας Πεζικου είπε…
Για ποιες Σκιές πια?Πάλι σκιές..
ενώ η παρούσα Νέα Διακυβέρνηση ΔΕΝ πρόλαβε να αφήσει δυστυχώς καμιά Σκιά!Κρίμα.......
Ο χρήστης socrates είπε…
Απόμαχε, εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τί λέει μια ανάρτηση, σου συνιστώ να την ξαναδιαβάζεις μπας το πετύχεις με τη δεύτερη.
Δεν καταλαβαίνω τη μόνιμη τακτική σου να σχολιάζεις εκτός θέματος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες.

Έχουμε πλέον και την απόδειξη γιατι κάηκε η μιση Ελλάδα το 2007, γιατι ισοπεδώθηκε η Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 και γιατί ανθεί η τρομοκρατία τον τελευταίο καιρό.

Keep walking George ....(με duracell)....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχες καμμιά αμφιβολία;
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.
Περίμενε να δείς τί θα γίνει με τα σκόπια και το κυπριακό.
Η καμπύλη της μάθησης έχει κόστος, αλλά η πλάκα είναι ότι μερικοί λαοί όσα και να πάθουν ΠΑΛΙ δεν μαθαίνουν.
Είναι σαν τα περιστέρια, έχουν κοντή μνήμη.
Ο χρήστης Γραφεας Πεζικου είπε…
leonidas:Προφανώς με διαβάζετε ανάποδα,ή στην καλύτερή Σας κατά το δοκούν με ερμηνεύετε!Όπως και να έχει το πράγμα ευχαριστώ που με διαβάζετε.....Τ Ε Λ Ο Σ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή απόμαχε, σε τί ερμηνεύουμε λάθος;
Δεν κατάλαβα, για ξανακοίτα το σχόλιό σου.
Μήπως, για να συνεννοηθούμε θέλεις να κόψουμε τα Ελληνικά να μιλάμε, πχ. Σουηδικά;
Ξέρω και μερικά Γαλλικά, αλλά μήν περιμένεις πολλά.
Άσε φίλε, καταλάβαμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απόμαχε & Ανώνυμε.
Για ποιό λόγο συνέρχεστε σε blogging αντιπαράθεση? Δεν υπάρχει λόγος! Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Σύμβουλος του ΓΑΠ είναι ο γνωστός Alex Rondos. You know! Ο οποίος Alex Rondos είναι επίσης σύμβουλος της κυβέρνησης της Γεωργίας και των αμερικάνικων πετρελαϊκών εταιριών που έχουν επενδύσει στο Αζερμπαϊτζάν, σύμβουλος του Αμερικάνικου ΥΠΕΞ επί Μπους και liaison του Braiza, εκείνου του ανεκδιήγητου Υφυπουργού του Αμερικάνικου ΥΠΕΞ επί Μπους, ο οποίος προωθούσε τον αγωγό από Αζερμπαϊτζάν (Nabuko) και προβόκαρε τον αγωγό από Ρωσία (Southstream). Έφτασε μάλιστα στο σημείο (ο Braiza) να επισκεφθεί την Αθήνα για να μας πείσει ότι δεν χρειαζόμαστε τον Southstream και να προωθήσουμε τον Nabuko.

Είδατε πόσο απλά είναι τα πράγματα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τους Ελληνες να βγάλουν τον Γιωργάκη πρωθυπουργό! Τότε θα πούνε το ψωμί -ψωμάκι, θα έχουν ένα ανίκανο κινούμενο που δεν μπορεί καν να σκεφθεί ελληνικά -όχι να μιλήσει βέβαια- να αντιμετωπίσει την νέα γρίπη (θυμίζω την ανικανότητα του πατέρα του Ανδρέα, όταν το 1985 άφησε όλους τους Ελληνες έρμαια της ραδιενέργειας,λόγω Τσερνομπίλ, επειδή δεν είχε ανακοινώσει εγκαίρως ούτε το πυρηνικό ατύχημα ούτε και μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και μέχρι σήμερα έχουμε αυξημένους θανάτους λόγω καρκίνου, που όπως παραδέχονται οι γιατροί οφείλονται στο Τσερνομπίλ). Και άλλα πολλά.
Δεν είναι χαζός ο Καραμανλής που εύχεται να βγεί ο γιωργάκης για να δεί ο ελληνικός λαός τί ψήφισε όταν ο ΓΑΠ θα βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο Σκοπιανό και στο Κυπριακό για μια ιταμή λύση και στα δύο θέματα.

Αλλά στην ανάδειξη του Γιωργάκη στην πρωθυπουργία δεν θα φταίει ο ελληνικός λαός μόνο και τα ΜΜΕ που αναφανδόν πρόσκειται προς αυτόν για ευνοήτους λόγους. Θα φταίει καίρια και ο Γ.Καρατζαφέρης, ο οποίος κάνει τα πάντα να διεμβολίσει το κόμμα που τον ανέδειξε στην πολιτική, χάριν συμφωνιών πίσω από την πλάτη των αγαθιάρηδων ψηφοφόρων της ΝΔ που πάνε στο ΛΑΟΣ
Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Σε λίγο θα το έχετε έτοιμο τον αγωγό με τέτοια λάσπη.
Ο χρήστης Unknown είπε…
τι εννοείς βρε ποιητή-πιλότε μου;όπως και να χει μία είναι η αλήθεια:αυτοί που προσκυνάς και υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος,έχουν ήδη δείξει και στηρίξει απροκάλυπτα τις ανθελληνικές διαθέσεις τους.Να ξεκινήσουμε απο τα Ίμια;να συνεχίσουμε με το "ΝΑΙ" στο σχέδιο ΑΝΑΝ;ή να ολοκληρώσουμε (προς το παρόν εννοείται)με την πείφημη δήλωση για το μέλλον της Θράκης(ο νοών νοείτο,όποιος θέλει άνετα μπορεί να βρει το ανάλογο συμβάν στον γούγλη).Απλά μαθηματικά:1+1=2 ή yorgo+usa=υποταγή μέχρι νεωτέρας..