Να φαίνονται οι του ΠΑΣΟΚ ουδέτεροι κριτές; Έλεος!!


Aγαπητό blog Wolf-Jimmy,

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει με τον τρόπο που θέλει. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι να γνωρίζει ο πολίτης το παρελθόν του σχολιαστή.

Ας θυμηθούμε την θέση του κ. Σεφερτζή ως επικοινωνιολόγο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε οδηγηθεί και στις φυλακές Κορυδαλλού για το αδίκημα της απάτης κατʼ επάγγελμα και συνήθεια, της ηθικής αυτουργίας (σε βαθμό κακουργήματος) και για σωρεία πλημμελημάτων, λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου της ΒΙΟΜΕΤΑΛ ΕΣΚΙΜΟ.

Ας θυμηθούμε και τον κ. Κωστόπουλο. Τον μεγαλοεκδότη πού ξεκίνησε από την επαρχία, υπήρξε στον πυρήνα τον σκληρών του ΠΑΣΟΚ, ότι ανδρώθηκε την δεκαετία του ʼ80 και είναι αυτός που υποστήριξε από τα περιοδικά του το lifestyle της Μυκόνου και το γαρύφαλλα, λεκτικός τραμπουκισμός, καθώς πρέπει σκυλούδες, γυμνάστριες, ποδόσφαιρο, φιγουρατζίδικα αυτοκίνητα.

Να πούμε και για τον Π. Καψή, τον διευθυντή των ΝΕΩΝ; Αρκεί κανείς να δει τα εξώφυλλα της εφημερίδας για να καταλάβει την κομματική της ταυτότητα.

Να θυμηθούμε και την εμπλοκή του κ. Τσίμα στο σκάνδαλο MEISENS. Ο οποίος έχει και το θράσος να είναι κεντρικός παρουσιαστής στην εκπομπή του MEGA για τις εκλογές. Ήμαρτον

Λέμε ήμαρτον διότι αυτοί βρήκαν το κ. Παπανδρέου νικητή του debate ενώ έγκυροι δημοσκόποι, όπως ο κ. Παναγόπουλος, Θεοδωρικάκος, Φαναράς είδαν την, έστω και μικρή, υπεροχή του Πρωθυπουργού.

Ο τηλεθεατής σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα. Καλό είναι να του θυμίζουμε το ποιόν του καθενός για να μπορεί και να φιλτράρει την γνώμη όλων.



Παναγιώτης Καλαβρός

Πολιτικός Επιστήμονας



http://udemand.blogspot.com/2009/09/blog-post_6135.html

Σχόλια

Ο χρήστης F5PILOT είπε…
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω πια εσωτερική ανάγκη παρακίνησε και υπαγόρευσε τέτοια βαθυστόχαστη και καθόλου αντικειμενική προσέγγιση;
Ο χρήστης ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε…
A, ναι φίλε πράσινε πιλότε. Ο Γεωργάρας Παπανδρέου υπήρξε ο μέγιστος , ο ρήτωρ, ο σαφέστατος στο τί ήθελε να πεί , ο ταπώσας τον φτωχό ανευρο Καραμανλή, που δεν μπορούσε ν΄ανοίξει το στόμα του. Αυτό θέλεις;Ας είναι έτσι αφού έτσι νομίζετε.
Αγαπητέ όσο και να διαστρεβλώνεις την αλήθεια αυτή είναι χρυσός και λάμπει ότι κι αν τις κάνουν! Δυστυχώς για τον Καραμανλή (που όπως καταλαβαίνει -άριστα-και ο φίλος μας wolf δεν θέλει με τίποτα να πάρει αυτές τις εκλογές)ήταν παρασάγγας ο καλύτερος. Τα άλλα είναι απλώς φληναφήματα, αγαπητέ.

Φίλε wolf, εχουμε ακριβώς την ίδια άποψη για τις εκλογές. Σε διαβάζω κι ευχαριστώ για το ευπρεπές σου μπλογκ και τις σωστές σου αναλύσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορείτε να διαβάσετε ένα καλό άρθρο για τον κ. Κωστόπουλο στους ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμος 4:47

Τι εστί ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ ?
Ο χρήστης mnk είπε…
"Πέτρος Κωστόπουλος: το βλαχοκυριλέ βάψιμο (και η αντίστοιχη εμφύτευση)… "

http://vapsomalliades.blogspot.com/2009/04/blog-post.html