Ο ξεψαρωμένος Τσίπρας απευθύνεται στούς "ηθικούς" ΠΑΣΟΚους καί καταγγέλει: Το ΠΑΣΟΚ ζητά λευκή επιταγή χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του....

Ψήφο συνείδησης ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιόδευσε στην Κομοτηνή.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ΝΔ έχει οδηγήσει την κοινωνία σε κατάρρευση, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι μοιράζει υποσχέσεις ζητώντας παράλληλα λευκή επιταγή.





Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανεργίας στη Θράκη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εργαζόμενες και στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «Λαναρά«, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.

«Είδαμε τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που είναι 20 μήνες απλήρωτοι και βρέθηκαν έξω από την Αγροτική Τράπεζα για να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Από μια τράπεζα η οποία πήρε μεγάλο μέρος των εγγυήσεων και των ρευστών των 28 εκατ. και δεν έχει δώσει τίποτα στην πραγματική οικονομία» συνέχισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι με ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στην ξεχασμένη κοινωνία, δίπλα στους ανέργους, τους εργαζόμενους και τους νέους.

«Η παρουσία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι εγγύηση ότι και την επομένη των εκλογών θα σταθούμε μπροστά, μέσα στη Βουλή, μέσα στους αγώνες, στηρίζοντας τις κοινωνικές ανάγκες και τους εργαζόμενους, στηρίζοντας την κοινωνία που περνάει δύσκολα. Αυτό κάναμε κι αυτό θα κάνουμε και την επομένη των εκλογών» κατέληξεhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1058821&lngDtrID=244

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πάντοτε ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο πλάι των τζαμάδων που τα κονόμησαν χοντρά τον περασμενο Δεκέμβριο με τόσες βιτρίνες που έσπασαν οι "προστατευόμενοί" του. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΑΜΑΔΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ (εν όψει και του Δεκέμβρη...).