Περπατώντας στά σοκάκια τής Μυκόνου αυτή την περίοδο παρπατάς ανάμεσα σέ superstars. Μεταξύ άλλων τόν Χάρη Σιανίδη καί τόν Βασίλειο Κωστέτσο...


Στήν Ελλάδα δέν είμαστε όλοι ίσοι...
Υπάρχουν τα αστέρια τής χώρας καί υπάρχει και ο λαουτζίκος...
Τά αστέρια πάνε διακοπές στή Μύκονο...
Αυτό ισχύει και ανάποδα...
Οσοι πάνε διακοπές στη Μύκονο είναι αστέρια...
Απλά πράματα.......

Είναι το αγαπημένο νησί των επωνύμων, καθώς οι αέρηδές του φέρνουν σε όλους όρεξη για διασκέδαση, ξένοιαστες ώρες στις πανέμορφες παραλίες και... κοινωνικές επαφές. Ένα πέρασμα από τη Μύκονο, άλλωστε, αποτελεί για κάθε επώνυμο must, και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Έλληνες σταρ αλλά και στους σταρ του Χόλιγουντ που τα καλοκαίρια την ψηφίζουν για τις διακοπές τους. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους αγαπημένους μας σταρ στις πλαζ της Μυκόνου και σας τους παρουσιάζουμε για να δείτε πώς περνούν τις ώρες τους στο κοσμοπολίτικο νησί και με ποιους είναι παρέα.

Ο «Γλυκούλης» κάνει μπάνιο στην Ψαρρού
CLOSE WINDOW
Με τη σύζυγό του Ελπίδα πήγε στο νησί των Ανέμων ο «γλυκούλης» Πέτρος Φιλιππίδης και απόλαυσε όχι μόνο τη νυχτερινή ζωή της Χώρας, αλλά έκανε και το μπάνιο του και στην κοσμική Ψαρρού, ενώ αργά το μεσημεράκι πήρε το γεύμα του στο εστιατόριο «Nammos», πάντα παρέα με την Ελπίδα του.
Από την πασαρέλα... σε διακοπές
CLOSE WINDOW
Δεν πρόλαβε ακόμη να πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς η Βιβιάνα Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου και αμέσως ετοίμασε τις βαλίτσες της και πήγε στο νησί των Ανέμων για ξεκούραση και όχι μόνο... Εδώ σε νυχτερινή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με τον καλό της φίλο Πάνο Ζήνα.
Το πιο όμορφο καλοκαίρι τους...
Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, που φέτος περνούν ένα από τα πιο όμορφα και οικογενειακά καλοκαίρια της ζωής τους. Η Ελένη έχει πάρει, βέβαια, λίγα κιλάκια από την καλοπέραση, αλλά εξακολουθεί να είναι μία κούκλα, ενώ ο Γιάννης δεν έχει μάτια παρά μόνο για εκείνη.
Τα καλά παιδιά
Πήγαν και με την παρουσία τους αναστάτωσαν ευχάριστα όλο το νησί. Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη και τον Βασίλειο Κωστέτσο, που βρέθηκαν στη Μύκονο και, φυσικά, δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητοι. Οι δυο τους, που είναι και καλά φιλαράκια, βόλταραν στα γραφικά καλντερίμια της Χώρας, αλλά απόλαυσαν και τη θάλασσα στις πιο κοσμικές παραλίες του νησιούhttp://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13944&subid=2&pubid=3463422#.

Σχόλια

Ο χρήστης Γραφεας Πεζικου είπε…
Και τα δυο τους,αποτελούν Νομίζω ζωντανό παράδειγμα προς"αποφυγήν"
φαντάζομαι και ουχί προς μίμησιν?