Πρώτη κυρία στό Πικέρμι η Χριστίνα Λαμπίρη; Απίστευτες εξελίξεις καί μεγάλος έρωτας με τον κοινοτάρχη Πικερμίου...




(ΣΣ.: Η Βασίλισσα τής μεσημεριανής ζώνης, βασίλισσα καί στό Πικέρμι? Γιατί όχι? Μιά χαρά είναι τό Πικέρμι....)

Πρώτη κυρία στο Πικέρμι η Χριστίνα Λαμπίρη; Όλα είναι πιθανά, αφού ο έρωτας καλά κρατεί και φαίνεται να την οδηγεί στο πλευρό του κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλου. Η μοναξιά δεν κράτησε πολύ... Η Χριστίνα Λαμπίρη αυτή τη φορά φαίνεται να πέτυχε διάνα στον έρωτα. «Ναι, είμαστε μαζί και περνάμε περίφημα», δηλώνει αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ για τον Θανάση Αδαμόπουλο. Ένας παλιός γνώριμος με τον οποίο τους έδενε αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια μπήκε στη ζωή της, αλλά τώρα πια με άλλο ρόλο.

Η γνωριμία της με τον πρόεδρο της κοινότητας Πικερμίου μετράει πολλά χρόνια. Εκείνος ιδιοκτήτης καταστημάτων γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων, εκείνη σταθερή πελάτισσά του. Η ζεστή φιλία που τους έδενε εξελίχθηκε σε ένα δυνατό έρωτα, όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Αδαμόπουλος τον περασμένο Οκτώβριο εκδήλωσε το ενδιαφέρον του!
Από τότε όλα άλλαξαν...
Η επιτυχημένη παρουσιάστρια λάμπει στην εκπομπή, και αυτό φαίνεται, ενώ όσον αφορά εκείνον φίλοι και συμπολίτες του έχουν να λένε για το χαμόγελο και την καλή διάθεση που φαίνονται στο πρόσωπό του.
Κλειστός χαρακτήρας, δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του. Ίσως και λόγω των δυσκολιών αλλά και των άσχημων στιγμών που έχει βιώσει. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν και σ’ αυτό βοήθησε πολύ η γνωριμία του με τη Χριστίνα, που είναι από τη φύση της αισιόδοξος άνθρωπος.
Super star έρωτας!  Περνάνε πολύ καλά μαζί, αλλά δεν θέλουν να διαφημίζουν τη σχέση τους. Γι’ αυτό άλλωστε και η Χριστίνα Λαμπίρη μπορεί να μας επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει με λεπτομέρειες.
Ευτυχία για δύο
Ρομαντικά δείπνα δίπλα στη θάλασσα, έξοδοι για φαγητό με φιλικές παρέες και μπάνιο σε γνωστή παραλία της ανατολικής Αττικής περιλαμβάνονται στις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Μην περιμένετε όμως να τους δείτε σε λαμπερά events ή κοσμικά πάρτι, καθώς το ζευγάρι αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις. Αν και θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θα μπορούσαν να μη μοιραστούν την ευτυχία τους με τους δικούς τους ανθρώπους.Έτσι, η Χριστίνα έχει γνωρίσει την κόρη του αγαπημένου της, όπως κι εκείνος τη δική της, και η σχέση τους προχωράει με σταθερά, αλλά προσεκτικά βήματα. Μάλιστα, στα κοινά σχέδιά τους για το μέλλον περιλαμβάνεται και η συγκατοίκηση, που θα είναι το πρώτο βήμα για την επισημοποίηση της σχέσης τους.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=3205467

Σχόλια