Οσο και να μην θέλουμε να το πιστέψουμε Ψινάκης - Μαρτάκης: γράψε τέλος! Τό χειρότερο; Υπάρχει ήδη ο αντικαταστάτης...

Τα νέα που θα σου πω, είμαι σίγουρη ότι θα σε στεναχωρήσουν τα μάλα. Ο Κώστας Μαρτάκης δεν έχει πια μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη! Μπούχου, μπούχου. Το άκουσα και δεν το πίστευα, αλλά αγαπημένε μου, αυτό έχει το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Συνεργασίες συνάπτονται μετά Βαΐων και Κλάδων και συνεργασίες χαλάνε εν μία νυκτί! Ευτυχώς στην περίπτωση του Ψινάκη με τον Μαρτάκη χάλασε μόνο η συνεργασία, διότι όπως λέγεται παραμένουν φίλοι.
Ψινάκης - Μαρτάκης: γράψε τέλος!
Τώρα, «καλοί», «πολύ καλοί» ή «απλοί φίλοι», θα σε γελάσω, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Πάντως, η είδηση ότι δεν είναι πια συνεργάτες προκάλεσε έκπληξη. Αν και τον τελευταίο καιρό το είχαμε υποψιαστεί. Είχαν κόψει τις δημόσιες εμφανίσεις ως μάνατζερ και πελάτης, ενώ ακουγόταν ότι ο Μαρτάκης τελευταία ψαχνόταν γενικότερα για τα επαγγελματικά του. Η απόφαση του «διαζυγίου» ήταν κοινή. Ωστόσο, άλλο είναι το ωραίο της ιστορίας.

Ο Ψινάκης λέγεται ότι βρήκε κιόλας τον διάδοχο του Κώστα Μαρτάκη (που ήταν διάδοχος του Sakis Ρουβά)! Πρόκειται για τον Γιώργο Γκόγκολο, ο οποίος συμμετείχε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», φθάνοντας στον τελικό. Ο νεαρός φοιτητής είναι ένα ωραίο παιδί με ακόμη πιο ωραία λαϊκή φωνή και ο μάνατζερ, που στο εν λόγω παιγνίδι εκτελούσε χρέη κριτή, εντυπωσιάστηκε με το ταλέντο του από την πρώτη στιγμή. Και παρόλο που το ρεπερτόριο του δεν έχει σχέση με εκείνο του Μαρτάκη (καλά εννοείται και φωνητικά. Sorry, Κώστα) θέλησε να τον αναλάβει. Επίσημα δεν έχει γίνει αυτό, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν θα αργήσει και η ανακοίνωση.

Όσο για τον... απερχόμενο Μαρτάκη; Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι κι ένα έχω να σου πω αγαπημένε μου... στην μετά Ψινάκη εποχή ο «ναύτης» την έχει δει... Lady Gaga! Πού να ήξερε η original αοιδός τι σουξέ έχει στη χώρα μας από άνδρες και γυναίκες (ονόματα δε λέμε, λαϊκές τραγουδίστριες δεν θίγουμε) συναδέλφους της.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10626&pubid=3259404

Σχόλια