Η Ναταλία Γερμανού πήγε στό τραπέζι τού Αλέξανδρου Παρθένη καί κάθισε μαζί του επί 10 λεπτά !!! Ηταν ο μόνος απο τούς πρώην της πού ήταν μαλωμένη...

Πόσες και πόσες φορές δέν αναρωτηθήκαμε .
Τί είναι αυτό πού χωρίζει τη Ναταλία απο τον Αλέξανδρο?
Ωραία, κάποτε τα είχαν.
Μετά όμως τα χάλασαν...
Ούτε οι πρωτοι ούτε οι τελευταίοι είναι...
Είναι αυτό λόγος να είναι τώρα μαλωμένοι?
Γιατί ο Αλέξανδρος να πετάει καρφιά για την ηλικία της Ναταλίας?
Ομως τώρα πιά όλα αυτά είναι παρελθόν...
Θές η σοφία τής ηλικίας απο τη μία θές η επίγνωση της ματαιότητας, τού πρόσκαιρου, τού περαστικού?
Ashes to ashes and dust to dust...

Η Ναταλία Γερμανού μάς έχει συνηθίσει να κρατάει φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην της. Ο μόνος που αποτελούσε εξαίρεση από τον... κανόνα αυτό ήταν ο Αλέξανδρος Παρθένης.
Δέν ξέρω αν έφταιγε η μετέπειτα σοβαρή σχέση που έκανε το μοντέλο με την Σοφία Αλιμπέρτη ή αν είχε άσχημο χωρισμό με την Γερμανού. Σημασία έχει ότι οι δυο τους για πολλά χρόνια δεν μιλούσαν και όχι μόνο αυτό, αλλά έδειχναν να έχουν και μία κόντρα με ανταλλαγές καρφιών και σπόντων.

Με χαρακτηριστική την ατάκα του Παρθένη, πριν λίγους μήνες για την ηλικία τόσο της Ναταλίας, όσο και της Αλιμπέρτη. Μάλιστα, το Ναταλάκι δεν είχε αφήσει αναπάντητο το καρφί του. Αλλά, φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η αρχή έγινε στα βραβεία του MAD, πριν ένα μήνα. Οι δυο τους είχαν κάνει μαζί μία απονομή και ειδικά ο Παρθένης έδειχνε άνετος με την «περίεργη» συνύπαρξη τους επί σκηνής.

Η Ναταλία, πάλι, ήτο πιο αγχωμένη. Τότε, γιατί στη δεύτερη συνάντηση τους (με το φακό μπάστακα) ήταν πολύ πιο άνετη και χαλαρή. Ο Παρθένης, που λες, πήγε στο μαγαζί που παίζει μουσική η Γερμανού κάθε Τρίτη. Το μοντέλο δεν ήταν μόνο του, αλλά με παρέα, ενώ και η Ναταλία είχε το παρεάκι της (λέγε με Ηλίας Βρεττός). Οι δύο πρώην κάθονταν σε χωριστά τραπέζια, αλλά η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» πριν ανέβει να παίξει μουσική, κάθισε για δέκα λεπτά στον Παρθένη και τα είπαν σε πολύ φιλικό κι εύθυμο κλίμα.

Πόζαραν μαζί στο φακό και χώρισαν. Όχι για πολύ, αφού ο Αλέξανδρος πήρε την παρέα του κάθισαν κάτω από την dj Ναταλία και όλο το βράδυ χόρευαν στους ρυθμούς που εκείνη επέλεγε. Και τα πέρασαν όμορφα όμορφα.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=3463643

Σχόλια