Μανώλης: Παραιτούμαι γιά καθαρά πολιτικούς λόγους. Παραδίδω τήν έδρα μου. Δέν πάω στό ΛΑΟΣ. Τίποτα δέν κινείται στήν ΝΔ παρά τήν ήττα....

 Παραδίδω την έδρα μου "Οριστική και αμετάκλητη" χαρακτήρισε την απόφαση του να παραιτηθεί ο Γ.Μανώλης που επιβεβαίωσε πλήρως το περιεχόμενο της επιστολής του στον πρωθυπουργό.
Μιλώντας στον Flash 96 τόνισε οτι παραιτείται για καθαρά πολιτικούς λόγους και δεν προτίθεται να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση αφού παραδίδει την έδρα του στο κόμμα με το οποίο εξελέγη.
Επιβεβαίωσε και ότι είχε προειδοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου για σειρά σκανδάλων αλλά αγνοήθηκε. Δήλωσε οτι δεν θα βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που τον φέρουν να εντάσσεται στο ΛΑΟΣ.
Για τις προτάσεις του περι συγχώνευσης των δύο κομμάτων, είπε οτι τις έκανε για να ταράξει τα νερά, καθώς τίποτα δεν κινείται στο κυβερνών κόμμα παρά την ήττα στις εκλογές.
Θεωρεί οτι έχουν εκλείψει τα πολιτικά οράματα που τον έσπρωξαν να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θα ενεργοποιηθεί εκ νέου παρά μόνο αν υπάρξει κάτι καινούριο.
Δήλωσε αηδιασμένος και απογοητευμένος απο την διαφθορά και τον τρόπο που ασκείται η πολιτική σήμερα και θεωρεί οτι και τα δύο κόμματα εξουσίας συρρικνώνονται πλέον λόγω του παρελθόντος τους.http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=4144807#

Σχόλια