Σκληραίνει ιδεολογικά τήν αντιπαράθεση ο Παπανδρέου καί σήμερα καί επιμένει:«Βυθίζουν τη χώρα στη βαρβαρότητα»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε εκδήλωση στην Παλιά Βουλή για «το κράτος, τη διαφάνεια και τους θεσμούς». «Εκπροσωπούμε δύο αντίθετους κόσμους, δύο διαφορετικές πορείες που δεν συμπίπτουν» τόνισε, επαναχαράσσοντας τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δύο κομμάτων. 
Ο κ. Παπανδρέου καταχειροκροτούμενος από το κοινό, έκανε την αντίστιξη, λέγοντας ότι "την ώρα που η κυβέρνηση κλείνει το Κοινοβούλιο, εμείς ανοίγουμε την Παλιά Βουλή". Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως όσο και εάν δεν αρέσουν στην κυβέρνηση αυτά που λέει το κόμμα του, όσο και εάν αυτή εθελοτυφλεί, η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικές της οδηγούν σε ανομία και ατιμωρησία και βυθίζουν τη χώρα στη βαρβαρότητα, την κοινωνική αδικία, την πόλωση και την ένταση.
"Αντίθετα, οι δικές μας πολιτικές σέβονται τους θεσμούς της Δημοκρατίας και αναδεικνύουν την κοινωνία της ανθρωπιάς, της προόδου και της ανάπτυξης" πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως όλα αυτά εκφράζονται από το ΠΑΣΟΚ.
ΣΣ Τό ενδιαφέρον στήν όλη υπόθεση είναι ότι τα δύο κόμματα αφήνουν τίς πολλές θολούρες καί μιλάνε ιδεολογικά...Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ τό κάνει...Η ΝΔ δέν γνωρίζουμε εάν έχει αυτή τη δυνατότητα....Βέβαια όταν η συζήτηση έρχεται στήν ιδεολογία καί τήν αντιπαράθεση ιδεών χρειάζεσαι ανθρώπους με καθαρή σκέψη και στέρεες απόψεις.  Σέ αυτό το πεδίο αναρωτιόμαστε τί θα είχαν να προσφέρουν μερικοι υποψήφιοι τών ψηφοδελτίων ... Οπως και να έχει η επιλογή της ηγεσίας τού πασόκ (αν επιμείνουν ώς το τέλος ) είναι ενδιαφέρουσα...

Σχόλια